Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Θέλετε καθαρό αέρα στο σπίτι;

αέραΓια εκείνους που ζουν σε μέρη του κόσμου όπου έχουν πάντα μια καλή θερμοκρασία και δεν υπάρχει νέφος, το να ανοίγουν τα παράθυρα του σπιτιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος ανανέωσης του ​​αέρα στο σπίτι. Αλλά για όσους ζουν σε μια μεγάλη πόλη ή σε ένα κλίμα που είναι πολύ κρύο, ο επιθυμητός φρέσκος αέρας είναι πιο δύσκολο να βρεθεί. Και αυτός είναι ο λόγος που εφευρέθηκε η Clairy.Η Clairy λέγεται ότι είναι ο πιο εκπληκτικός φυσικός καθαριστής αέρα και για καλό λόγο: τροφοδοτείται από φυσικές εγκαταστάσεις για να σας δώσει τον.....
πιο φρέσκο ​​και καθαρό αέρα, ενώ παράλληλα βοηθά το περιβάλλον. Εξαιτίας αυτού του πρωτοποριακού σχεδιασμού, το σύστημα Clairy συμβάλλει πραγματικά στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του εσωτερικού χώρου, η οποία μπορεί να γίνει μέχρι και πέντε φορές τόσο κακή όσο και ο εξωτερικός αέρας.Κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, αυτή η ιταλικού στιλ γλάστρα είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία για να αντλεί αέρα μέσα από τα φυτά που φιλοξενεί και το χώμα τους, αλλά και μέσα από το σπίτι. Χρησιμοποιώντας το φυτό ως φυσικό φίλτρο, η Clairy είναι ικανή να φιλτράρει άμεσα το 93% των τοξικών ουσιών από τον αέρα. Παρόλα αυτά η Clairy καταναλώνει πολύ χαμηλή ενέργεια και είναι αθόρυβη.
Η Clairy λειτουργεί απλά αλλά εξαιρετικά και με τη δύναμη της φύσης. Μέσα στη γλάστρα υπάρχει μία ακόμα γλάστρα με ένα σύστημα φιλτραρίσματος μεταξύ των δύο. Ένας ανεμιστήρας κατευθύνει τον αέρα του σπιτιού σας στις ρίζες ώστε να αποτοξινωθεί. Συνδεδεμένη με το δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας, η Clairy αντιλαμβάνεται την ποιότητα του αέρα, τη θερμοκρασία και την υγρασία για να εξασφαλίσει ότι ο αέρας είναι ο καλύτερος δυνατός. Η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει για τυχόν τοξίνες με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο καθώς και κάποιες χρήσιμες συμβουλές για τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις της Clairy για να ταιριάζει σε καταστάσεις εγκυμοσύνης, αλλεργίας, άσθματος και πολλά άλλα.
Η Clairy δεν μοιάζει με κανένα άλλο καθαριστή αέρα στην αγορά. Δεν χρησιμοποιεί φίλτρα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ανταλλακτικά. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μπλε, γαλάζιο, ακουαμαρίν, κοράλλι, μαύρο ματ και χάλκινο. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το δικό σας επιλέγοντας ένα μεταλλικό πλέγμα λευκού, μαύρου, κοραλλί ή ακουαμαρίν.

Επί του παρόντος, η Clairy τρέχει μία καμπάνια στο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr