Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Μόνο γυναίκες μπορούν να φτάσουν στον Αρη

Μόνο γυναίκες μπορούν να φτάσουν στον ΑρηΣτην μυθολογία τον γιγάντιο σε μέγεθος και μόνιμα οργισμένο Αρη, μόνο μια γυναίκα (η Αφροδίτη) κατάφερε έστω και για λίγο να τον… τιθασεύσει. Το ίδιο ίσως φαίνεται ότι θα συμβεί και με τον πλανήτη που φέρει το όνομα του θεού του πολέμου. Η Ελεν Σέρμαν, η πρώτη βρετανίδα που ταξίδεψε στο Διάστημα στις αρχές της δεκαετίες του 1990 υποστηρίζει ότι η NASA έχει στα χέρια της μια μελέτη σύμφωνα με την οποία για μια επιτυχημένη επανδρωμένη αποστολή στον Αρη απαιτείται πλήρωμα που να αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες.
Σύμφωνα με την Σέρμαν η μελέτη αυτή εξέτασε την ......
δυναμική που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος μιας αποστολής στον Κόκκινο Πλανήτη.
Τα μέλη μιας αποστολής στον Αρη θα πρέπει να συμβιώσουν μέσα σε ένα μικρό σκάφος για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 18 μηνών. Είναι ευνόητο ότι η συμβίωση στις δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες ενός μακρινού διαστημικού ταξιδιού θα είναι μια πραγματική δοκιμασία για το πλήρωμα. Σύμφωνα με την Σέρμαν οι συγγραφείς της μελέτης απέρριψαν την ιδέα χρησιμοποίησης μεικτών πληρωμάτων γιατί θεωρούν ότι θα δημιουργηθούν πολλές και διαφόρων ειδών εντάσεις.
Η μελέτη αναφέρει ότι η δυναμική θα είναι καλύτερη.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.tovima.gr