Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

HBO Hacked: κυκλοφορούν 1,5ΤΒ δεδομένα

HBO Hacked: κυκλοφορούν 1,5ΤΒ δεδομέναΗ HBO φαίνεται να έγινε αποδέχτης μιας hacking επίθεσης που είχε σαν αποτέλεσμα την διαρροή 1.5 terabytes δεδομένων.
Η έκταση της παραβίασης
Η παραβίαση επιβεβαιώθηκε από την ίδια την HBO, η οποία δήλωσε ότι διέρρευσαν ιδιόκτητα δεδομένα, χωρίς να διευκρινίσει ποια δεδομένα ακριβώς.
Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, οι....
επιτιθέμενοι διέρρευσαν ήδη online unreleased επεισόδια από το Ballers, το Room 104, αλλά και ένα script που φαίνεται να είναι για το επόμενο επεισόδιο της μεγάλης δημοφιλούς σειράς Game of Thrones της HBO.
Οι hackers που δεν φαίνεται να μην ενδιαφέρονται για χρήματα, αλλά περισσότερο για να προκαλέσουν βλάβες στην εταιρεία, απέστειλαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα link που οδηγεί στα δεδομένα σε πάρα πολλούς δημοσιογράφους.
“Απολαύστε το και διαδώστε το. Όποιος το διαδώσει περισσότερο, θα μπορεί να μας πάρει συνέντευξη. Η ΗBO πέφτει”, αναφέρει το μήνυμα.
Οι hackers φέρεται να δήλωσαν στο Wired ότι έχουν διεισδύσει στο δίκτυο της ΗBO και έχουν συλλέξει “αρχεία, ταινίες, scipts, και ούτω καθεξής”. Ισχυρίζονται επίσης ότι έχουν αποκομίσει πολλές πληροφορίες για το προσωπικό της HBO και άλλα εσωτερικά δεδομένα.
Το εύρος της παραβίασης δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά αν αυτά που ισχυρίζονται οι επιτιθέμενοι είναι αλήθεια, το συγκεκριμένο hack μοιάζει περισσότερο με αυτό της Sony (το 2014).
Τώρα τι;
Η ΗBO έχει προσκαλέσει εταιρίες ασφαλείας για να τη βοηθήσουν στην έρευνα, ενώ παράλληλα έχει ειδοποιήσει τις Αρχές για το περιστατικό. Ο πρόεδρος και CEO της ΗBO, Richard Plepler, έχει ειδοποιήσει εν τω μεταξύ και τους υπαλλήλους της ΗBO για την παραβίαση.
“Από τότε που έγινε η κακόβουλη επίθεση στη Sony Pictures είναι προφανής, ότι οι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr