Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Προσποιήθηκε την έκρηξη του smartphone του για να βγάλει λεφτά

Προσποιήθηκε την έκρηξη του smartphone του για να βγάλει λεφτάΜε τα τόσα περιστατικά έκρηξης smartphone κατά περιόδους, πολλοί είναι εκείνοι που δεν χάνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το γεγονός  για να βγάλουν τα έξοδα τους…
Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ένας άνδρας από την Ταϊπέι ο οποίος έκοψε το χέρι του και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι το τηλέφωνο του εξερράγη λόγω υπερθέρμανσης.
Όλα ξεκίνησαν στο μετρό της Ταϊπέι το πρωί της Τετάρτης όπου ο άνδρας έσπασε το κινητό του και στη συνέχεια....
προσπάθησε να προκαλέσει τραυματισμούς με τα θραύσματα της συσκευής στο χέρι του. Όταν άρχισε να αιμορραγεί φώναξε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης υποστηριζόμενος ότι το HTC τηλέφωνο του πήρε φωτιά.
Μετά από τόσες αναφορές φλεγομένων συσκευών συμπεριλαμβανομένου και του σκανδάλου με το Galaxy Note 7 της Samsung, οι αρχές έσπευσαν να βοηθήσουν τον νεαρό άνδρα.
Εκ των υστέρων όμως διαπιστώθηκε από τις αρχές ότι ο άνθρωπος προκάλεσε μόνος του τους τραυματισμούς. Η έρευνα που ακολούθησε και οι εικόνες από το σύστημα επιτήρησης του μετρό κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την ερασιτεχνικά σχεδιασμένη απάτη.
Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο νεαρός άνδρας είναι ψυχιατρικός ασθενής και εκείνη την στιγμή η διανοητική του κατάσταση ήταν ασταθής.
Όπως είναι λογικό μια τηλεφωνική έκρηξη αποτέλεσε πρώτη είδηση. Η HTC προσπάθησε πολλές  φορές να έρθει σε επαφή με τον άνδρα αλλά οι υπάλληλοι της εταιρεία ανακοίνωσαν ότι πρόκειται απλώς για μια απάτη και το τηλέφωνο δεν εξερράγη.
Η HTC όμως έχει λόγω να ανησυχεί καθώς μια δεύτερη έκθεση ισχυρίζεται ότι ένα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr