Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Παίξτε παιχνίδια του PS4 στον υπολογιστή σας


Παίξτε παιχνίδια του PS4 στον υπολογιστή σας | Nέες αφίξεις στο PS NowΗ Sony φέρνει παιχνίδια του PS4 στην υπηρεσία cloud PlayStation Now, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων τίτλων στους 500+.

Ξεκινώντας από σήμερα, η υπηρεσία streaming της Sony για PS4 και PC, θα συμπεριλαμβάνει εκτός των PS3 Games και αρκετούς τίτλους νέας γενιάς.
Η Sony προσθέτει συνολικά 20 νέους τίτλους του Playstation 4 στην συνδρομητική της υπηρεσία PlayStation Now,....
συμπεριλαμβανομένων αξιοσημείωτων παιχνιδιών όπως τα Killzone Shadow Fall, WWE 2K16, Darksiders II Deathinitive Edition και God of War 3 Remastered.
Η εταιρεία αναφέρει ότι θα συνεχίσει να προσθέτει τίτλους PS4 (αλλά και PS3), από κορυφαίους δημιουργούς παιχνιδιών όπως 2K, Capcom, Codemaster και Sony Interactive Entertainment, κατά το τρέχον, αλλά και το επόμενο έτος.
“Η βιβλιοθήκη του PS Now αριθμεί πλέον πάνω από 500 παιχνίδια. Πρόκειται για μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών τα οποια μπορείτε να εξερευνήσετε και να παίξετε, όλα με μία συνδρομή, με το πάτημα ενός κουμπιού, στο PS4 ή στο Windows PC σας.  H βιβλιοθήκη του PS Now έχει πραγματικά κάτι για όλους”, αναφέρει η Sony σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθεί η λίστα με τα παιχνιδία του PS4 που προστέθηκαν στην πλατφόρμα:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr