Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows της Microsoft ονομάζεται Windows 10 S


Λίγα λόγια για το Windows 10 S

Η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows της Microsoft ονομάζεται Windows 10 S και περιορίζεται σε εφαρμογές που κυκλοφορούν μέσω του Windows Store. Το γεγονός έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα λειτουργικό διάδοχος του Windows RT.
Ως ένα σημείο δεν έχουν και άδικο….

Το Windows RT κυκλοφόρησε το 2012, για συσκευές ARM και μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο εφαρμογές από το Windows Store. Με αυτή την οπτική δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο Windows 10 S και το Windows RT βασίζονται σε μια παρόμοια προσέγγιση, και ότι η στρατηγική της Microsoft φαίνεται να είναι παρόμοια.
Όμως δεν είναι… Ας δούμε γιατί:
Και οι δύο εκδόσεις των Windows που κυκλοφόρησαν με περιορισμούς εγκατάστασης εφαρμογών μόνο από το Store, και διαθέτουν με μια ειδική έκδοση του Office που χρησιμοποιεί η Microsoft στις συσκευές Surface για να επιδείξει τις δυνατότητες της πλατφόρμας.
Ο Terry Myerson, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Microsoft στην ομάδα ανάπτυξης των Windows και συσκευών, πιστεύει ότι το Windows 10 S θα πετύχει, επειδή είναι διαφορετικό από αυτό που έκανε η εταιρεία με το Windows RT.
“Υπάρχουν πράγματα που είναι σαφώς διαφορετικά. Το RT έτρεχε σε επεξεργαστές ARM με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το 10 S θα τρέχει σε κάθε hardware. Συσκευές χαμηλής τεχνολογίας θα λειτουργούν, αλλά θα το ίδιο λειτουργικό θα τρέχει και στο Surface Laptop, το οποίο είναι μια όμορφη συσκευή υψηλής ποιότητας”, δήλωσε ο Myerson σε μια συνέντευξή του στο TIME.
Η Myerson εξήγησε ότι σε σύγκριση με το Windows RT, τα Windows 10 S θα παρέχει στους χρήστες μια κρίσιμη επιλογή: Θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε Windows 10 Pro εάν θέλουν να ξεκλειδώσουν τις πλήρεις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος.
Αυτό φυσικά σημαίνει επιπλέον $$$ για την Microsoft….

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr