Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

500 εκατομμύρια συσκευές με Windows 10

Microsoft: 500 εκατομμύρια συσκευές με Windows 10Το συνέδριο προγραμματιστών της Microsoft, Build ξεκίνησε και μία από τις πρώτες ανακοινώσεις της εταιρείας ήταν ένα νέο ορόσημο για τα Windows 10: το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείται σε 500 εκατομμύρια συσκευές.
Αν και είναι πολύ απίθανο να πιάσει η Microsoft τον αρχικό της στόχο: Windows 10 σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι τα μέσα του 2018 (η εταιρεία έκτοτε επιστρέφει σε αυτόν τον στόχο), εξακολουθεί να είναι ένα εντυπωσιακό ορόσημο για ένα .....
OS που ξεκίνησε πριν από σχεδόν δύο χρόνια.
Η εταιρεία έπιασε τα 400 εκατομμύρια το Σεπτέμβριο, και από τότε το λειτουργικό σύστημα εξακολουθεί να εξαπλώνεται αναπτύσσεται.
Είναι ένα ορόσημο που η εταιρεία θα θέλει σίγουρα να το γνωρίζουν προγραμματιστές. Ο λόγος; Μα φυσικά η ενίσχυση στο Windows Store, ειδικά τώρα που η εταιρεία κυκλοφόρησε το νέο Windows 10 S, ένα λειτουργικό που θα τρέχει μόνο εφαρμογές του Store.
Η Microsoft θα προσπαθήσει πιθανότατα πάρα πολύ σε αυτό το Build, να πείσει τους προγραμματιστές ότι η πλατφόρμα των εφαρμογών Windows Universal είναι μια αξιοσημείωτη επένδυση.
Εξάλλου, μισό.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr