Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Android 7.1.1 στον υπολογιστή σας

Eγκαταστήστε το Android 7.1.1 στον υπολογιστή σαςΤώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Android OS στον προσωπικό σας υπoλογιστή, χάρη στο AndEX Project του προγραμματιστή Arne Exton.

Το AndEx είναι ένα custom λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android-x86 project, βασικός σκοπός του οποίου είναι η μετάβαση (porting) του linux-based Andrοid OS της Google σε πλατφόρμες x86.
H ενημερωμένη έκδοση του ...
AndEX που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει εμπλουτιστεί με αρκετές εφαρμογές Andrοid, διαθέτει προ-εγκατεστημένο το πακέτο GAPPS και ενσωματώνει τον πιο πρόσφατο πυρήνα Linux (Linux Kernel 4.4.62).
Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, οι χρήστες θα πρέπει να εκτελέσουν manual εγκατάσταση του AndEX, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ήδη εγκατεστημένη μια διανομή GNU/Linux, ενώ παράλληλα απαιτείται και χρήση του GRUB bootloader. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτελέσουν ή να εγκαταστήσουν το λειτουργικό μέσω του VMware Workstation 12.5.5.
“Τα compliled Android-x86_64 systems θα πρέπει να εγκατασταθούν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή και να τρέξουν από εκεί” εξηγεί ο Arne Exton. “Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τουλάχιστον ένα σύστημα Linux στον σκληρό σας δίσκο.”
Το AndEX Nougat 7.1.1 υποστηρίζει τους πυρήνες LTS Linux 4.11 RC7, Linux 4.10.11 και Linux 4.4.62, και συνοδεύεται από το πακέτο GAPPS (Google Appls) που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αρκετές από τις πιο ευρέως διαδεδομένες εφαρμογές και υπηρεσίες της Google.
Μεταξύ των εφαρμογών περιλαμβάνονται τα Google Play Services, Google Play Store (7.6.08.N-all), YouTube (12.09.58), Gmail, Google Maps (9.48.2), και Google Earth. Επιπλέον υπάρχουν προ-εγκατεστημένα και τα ακόλουθα apps: Spotify 8.4.0.539, Google Chrome 58.0, Mozilla Firefox 53.0, SnapTube 4.3.0, Clash of Clans 8.709.23, και File Manager 2.0.0.355.
Από άποψη συμβατότητας, το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr