Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ενεργοποιήστε τα Windows 10 με κλειδιά άδειας χρήσης για τα Windows 7, 8 και 8.1

Ενεργοποιήστε τα Windows 10 Creators Update με άδεια παλιών WindowsΤα κλειδιά άδειας χρήσης για τα Windows 7, 8 και 8.1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 10 Creators Update, ακόμη και αν η Microsoft έχει «επίσημα» σταματήσει την δωρεάν αναβάθμιση για τα Windows 10 από το καλοκαίρι του 2016.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι χρήστες θέλετε να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα από τα ....
Windows 7, 8, και 8.1 στην τελευταία έκδοση των Windows 10 δεν χρειάζεται να αγοράσετε κλειδί νέας άδειας για να ενεργοποιήσετε το νέο Windows OS, ούτε χρειάζεται να είχατε αναβαθμίσει πριν το καλοκαίρι του 2016 τα παλιά σας Windows.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 10 Creators update και να πληκτρολογήστε το παλιό κλειδί άδειας χρήσης των Windows 7, 8 ή και 8.1 και να απολαύσετε το νέο σας λειτουργικό σύστημα.
Ενημερωτικά, όταν η Microsoft εγκαινίασε τα Windows 10, επέτρεψε στους χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων των Windows μία περίοδο χάριτος ενός έτους όπου μπορούσατε να τα αναβαθμίσετε στα Windows 10 δωρεάν. με την λήξη αυτού του χρονικού διαστήματος οι χρήστες διαπίστωσαν ότι η Microsoft δεν απενεργοποίησε αυτή τη.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr