Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η Google υποσχέθηκε μια μεγάλη ενημέρωση για το Google Earth

Το Google Earth σας ταξιδεύει, δείτε πως...Η Google υποσχέθηκε μια μεγάλη ενημέρωση για το Google Earth και η απ’ ότι φαίνεται την τήρησε. Η νέα δυνατότητα ονομάζεται  “Voyager”  και επιτρέπει στους χρήστες την πρόσβαση σε δεκάδες ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Καθένα από τα ταξίδια είναι επικεντρωμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Παραδείγματος χάρη, το “Museums Around the World” θα μεταφέρει τον χρήστη σε ένα Street View ταξίδι σε 28 μουσεία ανά τον κόσμο από την Μαδρίτη μέχρι την Νέα Υόρκη. Μπορείτε ....
επίσης να δείτε τον κρυφό κόσμο των Εθνικών Δρυμών, να επιλέξετε τα αγαπημένα σας στέκια στο  Hemingway, να ακολουθήσετε τα βήματα του Charles Dicken καθώς και να επισκεφθείτε τριάντα ιστορικά μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομίας της UNESCO.
Καθεμία τοποθεσία περιλαμβάνει και το κατάλληλο κείμενο περιγραφής, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη σας. Η περιγραφή μπορεί να αποδίδεται και μέσω κάποιου βίντεο στο YouTube και όχι απαραίτητα μόνο μέσω κειμένου. Για παράδειγμα, το ταξίδι “Beautiful Birds of Paradise” περιλαμβάνει αποσπάσματα από το “Planet Earth”.
Το Google Earth θα παρέχει επίσης ορισμένα δρομολόγια για τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε παγκοσμίως όπως το Λονδίνο, το Τόκιο και το Μεξικό.
Το περίφημο “I’m Feeling Lucky” κάνει επίσης ένα άλμα σε όλη τη Γη. Πατώντας πάνω της θα μεταφερθείτε τυχαία σε μια τοποθεσία η οποία θα περιέχει και Wikipedia περιγραφή.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι το Google Earth πλέον δεν απαιτεί download. Μπορείτε πολύ.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr