Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ποια υπηρεσία της Microsoft αποσύρεται


Μάθετε ποια υπηρεσία της Microsoft αποσύρεται...Αν και πολλοί από εσάς πιθανότατα να μην το γνωρίζατε, η Microsoft διαθέτει το δικό της κοινωνικό δίκτυο που σχετίζεται με την κοινή χρήση κολλάζ φωτογραφιών με τους φίλους που διαθέτετε σε όλον τον ισότοπο.
Δυστυχώς όμως για εσάς που μόλις ανακαλύψατε για το So.cl, η Micrοsoft αποφάσισε να αποσύρει το κοινωνικό δίκτυο για κάποιον λόγο που η εταιρεία δεν θέλει να μοιραστεί. Βέβαια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβουμε τον λόγο. Η υπηρεσία δεν είναι πολύ πετυχημένη καθώς το μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετείχαν σε αυτή αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστούν οι ενημερώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά.
Σε σημερινή ανακοίνωση η Micrοsoft αποκάλυψε ότι το So.cl πρόκειται να ρίξει αυλαία στις ...
15 Μαρτίου χωρίς όμως να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση αυτή.
«Το Socl υπήρξε μια θαυμάσια διέξοδος για δημιουργική έκφραση των ανθρώπων που μοιράζονταν τις ίδιες απόψεις ή όχι. Μέσω της κοινότητας αυτής και εμείς δεχτήκαμε πολλά μαθήματα και λάβαμε νέες καινοτόμες ιδέες.» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.
Χωρίς αμφιβολία το So.cl δεν θα λείψει σε πολλούς εφόσον ελάχιστοι ήταν εκείνοι που το χρησιμοποιούσαν. Το κοινωνικό δίκτυο που είναι παρόμοιο με το Google+ , δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr