Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η Microsoft ψάχνει για δοκιμαστές για αυτό που αποκαλεί επόμενης γενιάς PC

Η Microsoft ψάχνει για δοκιμαστές για το επόμενης γενιάς PCΗ Microsoft ψάχνει για δοκιμαστές για αυτό που αποκαλεί επόμενης γενιάς PC, με την εταιρεία να καλεί την κοινότητα Insider στην Ισπανία να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να τους δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει την συσκευή για έναν ολόκληρο μήνα.

Η σελίδα παρουσίασης του προγράμματος απαιτεί τους μυημένους να συμπληρώσουν μια φόρμα, να απαντήσουν με ένα πρωτότυπο τρόπο στα ερωτήματα αυτά και στην συνέχεια να....
προσευχηθούν, όσο η Microsoft θα διαλέγει με βάση την πρωτοτυπία.
Η εταιρεία αναφέρει ότι οι 10 νικητές θα πάρουν 2 ασύρματα Xbox controllers και ένα PC για να τα δοκιμάσουν για ένα μήνα με την Microsoft να προσθέτει ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα κοινωνικά δίκτυα, το YouTube, το blog posting και άλλες τυπικές δραστηριότητες που οι περισσότεροι χρήστες κάνουν αυτές τις μέρες.
Η Microsoft υποστηρίζει ότι 10 χρήστες θα έχουν επίσης το τελευταίας γενιάς PC ως δώρο που και η ίδια η εταιρεία θα επιλέξει τους νικητές με βάση την ποιότητα των σχολίων που υποβάλλουν.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για το επόμενης γενιάς PC που η Microsoft αναφέρεται, φήμες λένε ότι αυτή η συσκευή είναι το Surface Studio, το οποίο η εταιρεία θα μπορούσε να λανσάρει στις περισσότερες αγορές πολύ σύντομα. Το Studio Surface είναι ένα all-in-one PC που ανακοινώθηκε στα τέλη του 2016, το οποίο έρχεται με αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει ένα δισκίο, χάρη σε μια πρωτοποριακή άρθρωση και την οθόνη αφής.
Αν ζείτε στην Ισπανία και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, βεβαιωθείτε ότι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder