Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Eπαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης στα Windows 10

Πώς να επαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης στα Windows 10Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, κάθε συσκευή στον υπολογιστή σας χρειάζεται ένα πρόγραμμα οδήγησης (driver). Μπορεί να είναι ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα οδήγησης των Windows 10, ή μπορεί να είναι του κατασκευαστή του υλικού που δημοσιεύθηκε στον κατάλογο του Windows Update, ή να εγκαταστάθηκε από το OEM ή από το τον ίδιο τον χρήστη με μη αυτόματο τρόπο από το cd του πωλητή ή από μια ιστοσελίδα.

Μια νέα έκδοση ενός driver συνήθως βελτιώνει τη....
λειτουργικότητα των θεμάτων της συσκευής και διορθώνει σφάλματα της προηγούμενης έκδοσης του. Αλλά φορές όμως, μια νεότερη έκδοση δίνει περισσότερα προβλήματα στην συσκευή που μπορεί να την καταστήσει ακόμα και άχρηστη.
Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να θέλετε να επαναφέρετε τον προηγούμενο driver της συσκευής, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης που πιθανόν θα λύνει κάθε πρόβλημα. Η δυνατότητα επαναφοράς των drivers εισήχθηκε στα Windows από την έκδοση XP και έχει συμπεριληφθεί σε κάθε version από τότε μέχρι τώρα.
Για να επαναφέρετε την αμέσως παλαιότερη έκδοση ενός driver στα Windows 10 κάντε τα εξής:
1. Ανοίξετε τη Διαχείριση συσκευών. Για να το κάνετε αυτό πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Win + X και επιλέξτε από το αναδυόμενο μενού το “Διαχείριση συσκευών” (Device manager)
Στο Device Manager, μεταβείτε στην επιθυμητή ομάδα της συσκευής που έχετε πρόβλημα με τον driver της και ανοίξτε το υπομενού της. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να επαναφέρετε το πρόγραμμα οδήγησης στον προσαρμογέα γραφικών σας, τότε θα πρέπει να επεκτείνει την ομάδα με το όνομα “Προσαρμογείς οθόνης”.
Πώς να επαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης στα Windows 10
2. Κάντε δεξί κλικ στην προβληματική συσκευή σας που υπάρχει στην λίστα και επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος.
3. Στο παράθυρο διαλόγου ιδιοτήτων της συσκευής, μεταβείτε στην.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr