Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Πανικό στους κατόχους iPhone έχει προκαλέσει ένα βίντεο

«Πονοκέφαλος» για τους κατόχους iPhone -Ενα βίντεο «κλειδώνει» τις συσκευέςΠανικό στους κατόχους iPhone έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το οποίο όταν το παρακολουθούν οι χρήστες επιβραδύνει τις λειτουργίες της συσκευής έως ότου αυτή σταματήσει να δουλεύει.
Το βίντεο αρχίζει και παίζει κανονικά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του iPhone, ωστόσο μόλις αυτό τελειώσει χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να κλειδώσει το iPhone. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει εξαναγκασμένη ....
επανεκκίνηση προκειμένου η συσκευή να επανέλθει.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αμέσως τι έχει συμβεί στη συσκευή τους και συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν μέχρις ότου το smartphone δεν επιστρέφει στην αρχική οθόνη ή κλειδώνει σε μια εφαρμογή ή εμφανίζεται ένα περιστρεφόμενο λογότυπο σε μια μαύρη οθόνη.
Η συγκεκριμένη ευπάθεια φαίνεται πως επηρεάζει τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος από το iOS 5 και μετά και συσκευές από το iPhone 4 έως και το iPhone 7. Όσο παλαιότερο το smartphone τόσο πιο γρήγορα γίνεται το κλείδωμα της συσκευής.
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η.....



Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr