Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Λύθηκε το μυστήριο με το Τρίγωνο των Βερμούδων;

Λύθηκε το μυστήριο με το Τρίγωνο των Βερμούδων; -Η νέα θεωρία [εικόνες]Εξωγήινοι, τεράστια αποθέματα μεθανίου που απελευθερώνονται με σεισμικές δονήσεις και υποβρύχιες εκρήξεις είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις που έχουν δοθεί σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων.
Αυτή τη φορά, επιστήμονες ισχυρίζονται πως εξαγωνικά σύννεφα δημιουργούν «εκρήξεις ανέμων» που αγγίζουν τα 275 χλμ/ώρα. Οπως υποστηρίζουν, αυτές οι .....
«εκρήξεις» μπορούν να αναποδογυρίσουν πλοία στη θάλασσα και να ρίξουν αεροσκάφη.

«Αυτοί οι σχηματισμοί νεφών πάνω από τον ωκεανό είναι στην ουσία βόμβες αέρα. Αυτό το φαινόμενο δημιουργεί έντονα καθοδικά ρεύματα αέρα. Είναι ουσιαστικά εκρήξεις καθοδικού ανέμου από την βάση των νεφών και χτυπούν τον ωκεανό και κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσουν μεγάλα κύματα, τα οποία μπορεί να γίνουν τεράστια με την αλληλεπίδραση μεταξύ τους», δήλωσε στην Mirror ο μετεωρολόγος Ράντι Σερβένι.
Ο μετεωρόλογος Στιβ Μίλλερ ανέφερε από την πλευρά του πως «τις περισσότερες φορές αυτοί οι σχηματισμοί δεν είναι ορατοί από την επιφάνεια της θάλασσα και σχηματίζονται τυχαία» είπε ο μετεωρολόγος του πανεπιστημίου του Colorado, Steve Miller.
Οπως σημειώνει η Daily Mail, στο Τρίγωνο των Βερμούδων χάνονται κατά μέσο όρο 4 αεροπλάνα και 20 πλοία κάθε χρόνο. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το φαινόμενο ευθύνεται για τις εξαφανίσεις εδώ και 100 χρόνια.
Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό θεωρεί ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν υπάρχει και το Διοικητικό Συμβούλιο των....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr