Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Τα iPhone έχουν το χειρότερο σήμα κεραίας


 iphone-σήμα-κεραίας σήμαΤα iPhone 6s και 6s Plus της Apple είναι τα χειρότερα smartphone στην ποιότητα φωνής και βρίσκονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή νέα smartphones στην αγορά, σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη για λογαριασμό των αρχών τηλεπικοινωνιών στη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, καθώς και το σκανδιναβικό Συμβούλιο υπουργών.
Η είδηση είναι λίγο χειρότερη για εκείνους που κρατούν το smartphone τους στο αριστερό χέρι τους, καθώς το...
σήμα της κεραίας γίνεται ελαφρώς καλύτερο στους δεξιόχειρες χρήστες, σύμφωνα πάντα με την έρευνα. Πολλοί πιστεύουν ότι ο τρόπος που η κεραία τοποθετείται εντός του smartphone είναι ο λόγος που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.
“Η διαφορά απόδοσης μεταξύ της χρήσης αριστερού ή δεξιού χεριού είναι για πολλά τηλέφωνα πολύ μεγάλη,” σημειώνει. “Αυτό δείχνει ότι για ορισμένα τηλέφωνα ο σχεδιασμός της κεραίας είναι που παίζει ρόλο στην ποιότητα του σήματός της ανάλογα με τις διαφορετικές θέσεις χρήσης. Το σήμα μιας καλά σχεδιασμένης κεραίας ωστόσο, δεν θα επηρεαζόταν με όποιο χέρι και να χρησιμοποιούνταν το smartphone.”
Η έρευνα διεξήχθη από τον Gert Frølund Pedersen, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Aalborg της Δανίας, μαζί με την υποστήριξη του Συμβουλίου των Υπουργών των Βορείων Χωρών. Ο καθηγητής, δοκίμασε 26 δημοφιλή μοντέλα κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν στην αγορά και τα κατέταξε κατά σειρά ποιότητας της κεραίας.
Τα αποτελέσματα ήταν άσχημα για τα δημοφιλή iPhone της Apple. «Η Apple είχε προβλήματα και συνεχίζει να τα έχει. Φαίνεται επίσης, ότι τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα στα νεότερα τηλέφωνα της, κάτι το οποίο είναι ανησυχητικό», είπε ο Pedersen στο δανικό πρακτορείο ειδήσεων Ritzau.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης του, τα τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPhone που εξέτασε – SE, 6, 6s και 6s Plus – ήταν οι τέσσερις χειρότερες φωνητικές υπηρεσίες για smartphone, όταν οι συσκευές τοποθετούνταν στο αριστερό χέρι του χρήστη. Ωστόσο, όλες οι συσκευές της Apple φαίνεται να λειτουργούν ελαφρώς καλύτερα όταν δοκιμάστηκαν στο δεξί χέρι.
Η Apple παρουσίασε δύο νέα μοντέλα, το iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε μια....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr