Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

HSBC:H πρώτη τράπεζα που επιτρέπει στους πελάτες της να ανοίξουν λογαριασμό με μία selfie


 Money-selfie-λογαριασμό λογαριασμόΤο να ανοίξουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό συνήθως μας φέρνει εικόνες συμπλήρωσης πολλαπλών εγγράφων και αιτήσεων τα οποία πρέπει να υπογράψουμε ξανά και ξανά. Όχι πια! Οι επιχειρηματίες πελάτες της HSBC μπορούν τώρα να ανοίξουν νέους λογαριασμούς με τη λήψη μιας φωτογραφίας selfie, προκειμένου να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους.
Με τον τρόπο αυτό, η HSBC έγινε η πρώτη τράπεζα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης....
προσώπου για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Τώρα, αν θέλετε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην HSBC, θα πρέπει να κατεβάσετε το App της τράπεζας και να τραβήξετε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα του κινητού σας. Η εφαρμογή για κινητά χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για να συγκρίνει τους νέους πελάτες με μια φωτογραφία ταυτότητας που αποστέλλεται από τους ίδιους, όπως στην άδεια οδήγησης ή στο διαβατήριό τους.
«Η κίνηση αυτή της HSBC είναι σαν να επιφέρει μια μίνι-επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Η επαλήθευση με selfie θα απλοποιήσει και θα επιταχύνει τη διαδικασία ανοίγματος ενός νέου λογαριασμού, χρησιμοποιώντας ένα κινητό ή ψηφιακή συσκευή, ενώ αυτή η διαδικασία θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες.»
Σύμφωνα με την HSBC, σχεδόν το ήμισυ των λογαριασμών της ανοίγονται τώρα online, σε σύγκριση με το 2013 όπου αυτή η μέθοδος αντιπροσώπευε μόνο το 10%.
«Μέσα από την απλούστευση της διαδικασίας επαλήθευσης ταυτότητας, θα.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr