Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Το Flash Player της Adobe έχει αποκτήσει κακή φήμη ως ένα ανασφαλές λογισμικό

Η Microsoft θα μπλοκάρει το Flash Player FlashΤο Flash Player της Adobe έχει αποκτήσει κακή φήμη ως ένα ανασφαλές λογισμικό και δεν είναι μυστικό ότι επηρεάζεται από δεκάδες ευπάθειες κάθε χρόνο, με τη μητρική εταιρεία να δρομολογεί “patches” κάθε μήνα.
Ως αποτέλεσμα, το να τρέχει κανείς μια παλιά έκδοση του Flash Player είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και η Microsoft προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση κάνοντας κάποιες αλλαγές στον Internet Explorer.
Ξεκινώντας από τις 11 Οκτωβρίου του 2016, οι ....
παλιές εκδόσεις του Flash Player θα μπλοκαριστούν αυτόματα στον Internet Explorer στα Windows 7 και στο Windows Server 2008 R2 – η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει τους Windows 8.1 ή τους Windows 10 χρήστες- καθώς τα συστήματα αυτά ενημερώνονται αυτόματα με την τελευταία έκδοση του Player όταν αυτή είναι διαθέσιμη.
Ο Internet Explorer είναι το μόνο πρόγραμμα περιήγησης που θα δεχτεί αυτή την ενημέρωση και ο Microsoft Edge, ο οποίος είναι προς το παρόν διαθέσιμος αποκλειστικά για τα Windows 10, δεν επηρεάζεται. Το Flash Player είναι ενσωματωμένο στο Edge και ενημερώνεται αυτόματα μέσω του Windows Update ως μέρος του Patch Tuesday κύκλου.
Το Flash Player δεν έχει πλέον μέλλον στο σύγχρονο web, ειδικά επειδή παραμένει μη ασφαλές, παρά την πληθώρα των ενημερώσεων που λαμβάνει και με το διαδίκτυο να προχωράει προς την....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr