Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Πώς να αφαιρέσετε αφαιρέσετε όλα τα παλιά post από το χρονολόγιό σας στο Facebook


 Facebook_76261300_74659500-χρονολόγιό χρονολόγιόΠολλές φορές, συμβαίνει να έχουμε κάνει μια ανάρτηση στο FB πριν από χρόνια και σήμερα να μας στοιχειώνει. Φανταστείτε όλα αυτά τα post που κάνατε όταν ήσασταν στο πανεπιστήμιο και τώρα μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά μια μέρα στο χρονολόγιό σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Επίσης, το Facebook είναι διάσημο για το γεγονός ότι υπενθυμίζει τους χρήστες του τα πράγματα που έχουν αναρτήσει στο παρελθόν!
Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε κάνει....
κάποια πραγματικά άσχημα post όταν ήμασταν αναστατωμένοι ή μεθυσμένοι. Αυτός ο οδηγός, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε όλα εκείνα τα παλιά άθλια post σας.
Κατ ‘αρχάς, πρέπει να ξέρετε ότι το χρονολόγιό σας φαίνεται δημόσια.
Πηγαίνετε στο χρονολόγιό σας, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δεξιά στο αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων, επιλέξτε “Προβολή ως …” και θα πρέπει να δείτε αυτό:
Ρίξτε μια καλή ματιά και ό, τι δεν σας αρέσει, κάντε κλικ στην ημερομηνία κάτω από το όνομά σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με την υδρόγειο και αλλάξτε από “Δημόσια” σε “Φίλοι”, “μόνο εγώ,” ή “Custom”. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαγράψετε την ανάρτηση εντελώς κάνοντας κλικ στο κουμπί «Χ».
Αν απλά θέλετε να αποκρύψετε παλιά post στο FB σας:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr