Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πως να παίζετε παιχνίδια στο εσωτερικό ενός PDF αρχείου

Μάθετε πώς να παίζετε παιχνίδια στο εσωτερικό ενός PDF αρχείου pdfΈνας χρήστης του GitHub με το όνομα Omar Rizwan βρήκε έναν τρόπο να εισάγει παιχνίδια σε PDF αρχεία. Μάλιστα προγραμμάτισε και το δικό του παιχνίδι βοηθώντας τον εαυτό του με ένα tutorial. Ο Rizwan έχει παραθέσει τις λεπτομέρειες αυτών των  τρομακτικών ΡDF πειραμάτων στο repository του.Τα ΡDFs είναι γνωστά για το πείσμα πουπαρουσιάζουν, όταν θέλει κανείς να κάνει αλλαγές σε αυτά. Μόλις δημιουργηθούν, θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, για να κάνετε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής πριν από την...
παρουσίασή σας. Βέβαια, έτσι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτό προσθέτει ένα έξτρα επίπεδο ασφάλειας, γεγονός για το οποίο τα ΡDFs είναι γνωστά.
Τα αρχεία αυτά σχετίζονται με τα κείμενα και τα γραφικά που εμφανίζονται σε μια Α4 μεγέθους ψηφιακή σελίδα. Μπορεί να μην είχατε εσείς ποτέ σκεφτεί να παίξετε μερικά παιχνίδια μέσα στο PDF αρχείο σας, ωστόσο, ένας προγραμματιστής με το όνομα Omar Rizwan το σκέφτηκε. Στην πραγματικότητα, βρήκε κάποια χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την ενσωμάτωση flash περιεχομένου, 3D αντικειμένων και JavaScript σε ένα ΡDF αρχείο. Όλα αυτά τα ανακάλυψε, καθώς κατέβαινε τις 1310 σελίδες ενός εγγράφου για τις PDF προδιαγραφές, το οποίο ο ίδιος περιγράφει ως «μια πραγματικά σαφή και ενδιαφέρουσα ανάγνωση».
Τώρα, το μειονέκτημα σε όλο αυτό είναι ότι οι ΡDF αναγνώστες, που είναι διαθέσιμοι αυτή την τρέχουσα χρονική στιγμή, δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Η μοναδική αχτίδα φωτός είναι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google, το οποίο έχει ενσωματωμένο κάποιο μικρό υποσύνολο του Acrobat Java API surface.
Έτσι, την επόμενη φορά που θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον, απλά βάλτε ένα JavaScript παιχνίδι στο PDF σας. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δεν θα πρέπει να καταναλώνει ένα μεγάλο αριθμό bits. Δεν μπορείτε δηλαδή να βάλετε κάτι βαρύ, όπως το Far Cry ή το GTA V.
Τσεκάρετε το arcade Breakout που γράφτηκε από τον Rizwan. Βοηθήθηκε από ένα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr