Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Aναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο



Xiaomi xiaomiΗ κινεζική εταιρεία Xiaomi, η οποία είναι γνωστή για τα προσιτά, αλλά και υψηλής ποιότητας smartphones, παρουσίασε φέτος  το πρώτο της drone και έναν έξυπνο βραστήρα ρυζιού, και τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.
 Το Mi QiCYCLE Electric Folding Bike είναι όπως αποκαλύπτει το όνομά του …αναδιπλούμενο. Το ηλεκτρικό ποδήλατο έρχεται με μοτέρ 250W / 36V, έχει 20 Panasonic μπαταρίες ιόντων λιθίου (Li-ion) – ο τύπος της μπαταρίας που χρησιμοποιείται και στα Tesla – και σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας που διαθέτει, η αυτονομία του αγγίζει τα....
45 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.
Όπως θα περιμένατε από οποιοδήποτε προϊόν της Xiaοmi, έτσι και το συγκεκριμένο ποδήλατο είναι …”έξυπνο”, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μία εφαρμογή που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την βόλτα σας (ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες που καίγονται, δεδομένα GPS, καθώς και πληροφορίες για την κατάσταση του ποδηλάτου). Υπάρχει όμως και κάτι παραπάνω από αυτό. Η Xiaοmi έχει αναπτύξει ένα δικό της σύστημα – το IDbike- το οποίο μετράει την ροπή μέσω αισθητήρων για να βελτιστοποιήσει την προσπάθεια που καταβάλετε στο πετάλι, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το παρακάνετε για να φτάσετε στην επιθυμητή ταχύτητα.
Όπως και για το Mi Drone, το ποδήλατο θα χρηματοδοτηθεί αρχικά μέσω crowdfunding, μέσω της εφαρμογής Μi της Xiaοmi. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το προϊόν δεν θα κυκλοφορήσει έως ότου ένας συγκεκριμένος αριθμός χρηστών υπογράψει δηλώνοντας ενδιαφέρον αγοράς.
Η αρχική τιμή του ποδηλάτου έχει οριστεί στα 3.000 RMB, ποσό που αντιστοιχεί σε....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr