Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Επιταχύνετε το Internet με τη χρήση Command Prompt

Επιταχύνετε το Internet με τη χρήση CMD (Command Prompt) internetΓια να σας βοηθήσουμε να επιταχύνετε το Internet χρησιμοποιώντας cmd, έχουμε να σας προτείνουμε κάποια Windows tweaks. Μερικά από αυτά τα tweaks και tricks περιλαμβάνουν το να παίξετε με την  DNS cache, να κάνετε ping στη default gateway και να χρησιμοποιήσετε την «netsh int tcp» εντολή μαζί με διάφορα χαρακτηριστικά για να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου.
Πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αργή σύνδεση στο Internet και πραγματικά δεν....
ξέρουν τι να κάνουν. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, απλά κάνουν επανεκκίνηση της συσκευής ή του router και μετά, περιμένουν να αυξηθεί η ταχύτητα.
Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, προσφεύγουν στο φορέα παροχής υπηρεσιών τους, ακόμα και αν το πρόβλημα με την αργή ταχύτητα του Διαδικτύου παραμένει, τελικά, αλλάζουν πάροχο για μια καλύτερη γρήγορη σύνδεση. Έτσι, εδώ θα παραθέτουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για την επιτάχυνση του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας το cmd.

Πώς να επιταχύνετε το internet χρησιμοποιώντας cmd:

  • Ελέγξτε την ταχύτητα στο Διαδίκτυο με τη χρήση CMD pings στην default gateway
Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο αποστέλλοντας ping πακέτα στην προεπιλεγμένη πύλη σας.
Για να μάθετε την προεπιλεγμένη πύλη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ipconfig/all εντολή. Μόλις πάρετε τη διεύθυνση IP της προεπιλεγμένης πύλης σας, ξεκινήστε να τρέχετε συνεχόμενα ping πληκτρολογώντας ping –t <τη default gateway σας>. Η τιμή του πεδίου του χρόνου θα σας δείξει τον χρόνο που απαιτείται για να πάρετε μια επιβεβαίωση από την πύλη.
Μια χαμηλή τιμή χρόνου είναι μια ένδειξη ότι το δίκτυό σας είναι ταχύτερο. Ωστόσο, το να τρέχετε πολλά pings καταναλώνουν network bandwidth, καθώς και default gateway πόρους. Αν και τα πακέτα δεδομένων για ping είναι αμελητέα σε μέγεθος και μπορεί να μην παρατηρήσετε καμία αλλαγή στην ταχύτητα του internet, αλλά καταναλώνει....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr