Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Που είναι καλύτερα να δουλεύεις στη Facebook ή στη Google;

GoogleVsFacebook6 GoogleΑν είστε στο δίλημμα που να δουλέψετε, στο Facebook ή στη Google, τότε συγχαρητήρια είστε από τους λίγους προνομιούχους!Και οι δύο εταιρίες βρίσκονται μέσα στη λίστα με τις καλύτερες 50 εταιρίες που μπορείς να δουλέψεις στην Αμερική και είναι φυσικά πολύ απαιτητικές στο θέμα της πρόσληψης εργαζομένων. Αλλά αν περάσεις την δύσκολή διαδικασία της συνέντευξης, σε περιμένουν και στις δυο μια σειρά από προνόμια.Αλλά ας κάνουμε μια σύγκριση να δούμε πως είναι το Facebook και πως η Google σαν εργοδότες:....

Οι Googlers βγάζουν περισσότερα λεφτά!

Σύμφωνα με το PayScale ο μέσος μισθός των έμπειρων εργαζομένων στην Google είναι 140.000 $ ετησίως, τοποθετώντας την δεύτερη στη λίστα με τις εταιρίες με τους καλύτερους μισθούς. Στο Facebook ο μέσος μισθός είναι 135.000$. Εντάξει δεν είναι και πολύ μεγάλη η διαφορά!

Οι Facebookers είναι πιο χαρούμενοι!

Οι εργαζόμενοι και στις δυο εταιρίες δηλώνουν χαρούμενοι με τον εργασιακό τους χώρο αλλά το Facebook έχει ένα μικρό προβάδισμα με βαθμό ικανοποίησης από τους εργαζόμενους 97% σε σύγκριση με 86% της Google. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες γι’ αυτό το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης αλλά ένας πολύ σημαντικός είναι ότι το Facebook εμπιστεύεται τους ανθρώπους του. Είναι χαρακτηριστικό η ελευθερία που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι του κοινωνικού δικτύου και ότι ενθαρρύνονται να αμφισβητούν και να κριτικάρουν τους ανώτερους τους.

Οι Googles έχουν λιγότερο άγχος!

Γενικά αν ψάχνεις για μια δουλειά χωρίς άγχος καλύτερα απέφυγε τον τομέα της τεχνολογίας! Αλλά στην περίπτωση μας στη Google φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν λιγότερο άγχος από ότι στο Facebook. Στην έρευνα που έγινε, 12% των εργαζόμενων της Google απάντησαν ότι δεν έχουν καθόλου άγχος και 7% στο Facebook. Πιθανόν ένας σημαντικός λόγος που στην Google έχουν λιγότερο άγχος είναι το μασάζ στους χώρους εργασίας, τα δωρεάν μαθήματα γυμναστικής και οι πλούσιες διακοπές που προσφέρονται στους εργαζόμενους.
Οι Facebookers θεωρούν ελαφρώς περισσότερο ότι η δουλειά τους έχει νόημα!
Στην ερώτηση του PayScale....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr