Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

“H εποχή των Computers θα τελειώσει σύντομα”

"H εποχή των Computers Computers Computers Computers Computers θα τελειώσει σύντομα" & Μετά τι; Μάθετε ποιος έκανε αυτή τη δήλωση! computers“H εποχή των Computers θα τελειώσει σύντομα” & Μετά τι; Μάθετε ποιος έκανε αυτή τη δήλωση!
Σύμφωνα με τον CEO της Google,  Sundar Pichai, η επόμενη νέα μεγάλη επανάσταση στην σφαίρα της τεχνολογίας θα είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη [Artifical Intelligence= ΑΙ], η οποία θα διαδεχθεί τον “θάνατο” των Computers.
Σήμερα, οι συσκευές αντιπροσωπεύουν διάφορες και διαφορετικές τεχνολογίες, ωστόσο, στο μέλλον, η έννοια των συσκευών μπορεί να φθίνει και θα αναληφθεί από την.....
τεχνητή νοημοσύνη σε διάφορες μορφές.Με το πέρασμα του χρόνου, οι συσκευές σε οποιαδήποτε μορφή, από το κινητό μας ή απλά ένα βραχιολάκι, όχι μόνο θα παίζουν το ρόλο μιας απλής συσκευής, αλλά θα λειτουργούν ως προσωπικός βοηθός τροφοδοτούμενα από την AI.
Αν κοιτάξουμε την τάση αλλαγής στον κόσμο της τεχνολογίας, οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς γίγαντες όπως το Facebook, η Microsoft, η Amazon, η Google κλπ κινούνται προς την κατεύθυνση του AI.
Μέχρι τώρα, η Google είχε τη μεγαλύτερη μερίδα ας πούμε στο ΑΙ, αλλά φαίνεται πως οι υπόλοιποι τεχνολογικοί γίγαντες δεν έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω. Το Facebook, επίσης, καταβάλλει πολλές προσπάθειες στην εκμάθηση των μηχανών και  της τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, χτίζει έναν έξυπνο βοηθό που ονομάζεται “Μ”. Η Cortana της Microsoft και το Siri της Apple δεν είναι διόλου νέοι  “εκπρόσωποι του  ΑΙ” στην αγορά.
Σύμφωνα με τον Pichai, οι κινητές συσκευές που κουβαλάμε μαζί μας τελικά θα μετατραπούν σε προσωπικούς  βοηθούς στο εγγύς  μέλλον, και θα καταστούν πολλά περισσότερα από μια απλή συσκευή με μερικές λειτουργίες που βασίζονται στα δεδομένα μας.
Μάλλον στο μέλλον, αυτές οι συσκευές θα μάθουν αυτόματα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr