Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τα καλύτερα cyber security εργαλεία!

Cyber security concept, cyber security cyber security 

Με την εμφάνιση νέων απειλών της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο καθημερινά, είναι απαραίτητο να ενημερώνετε το σύστημα σας με κάποιο cyber security εργαλείο! 

Οι απειλές στο Διαδίκτυο είναι πιο ισχυρές από ποτέ λόγω της τεράστιας τεχνολογικής ανάπτυξης των τελευταίων χρόνων. Ευτυχώς για εσάς υπάρχουν πολλά επαγγελματικά εργαλεία που μπορούν να σας προστατέψουν. Ας δούμε λοιπόν μερικά από αυτά:....

Microsoft EMET

Το EMET ουσιαστικά προσφέρει επιπλέον προστασία στα τρωτά σημεία διάφορων εφαρμογών όπου οι πιθανότητες εισβολής είναι πιο πολλές. Οι hackers πρέπει να κάνουν περισσότερες προσπάθειες προκειμένου να παρακάμψουν αυτό το επίπεδο κι αυτό δίνει αρκετό χρόνο στους χρήστες ώστε να λάβουν κάποια ειδοποίηση παραβίασης και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το εργαλείο συνιστάται από τον Yier Jin, Επίκουρο Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα cyber security εργαλεία!

Fire Eye malware Detection

Ένα τέλειο εργαλείο για παρακολούθηση και ανίχνευση extrusions. Συνιστάται από τον Randy Marchany, τον Διευθυντή του εργαστηρίου της ηλεκτρονικής ασφάλειας της Virginia Tech. Είναι επίσης πολύ βοηθητικό στην παρακολούθηση της ασφάλειας του δικτύου. Άλλα εργαλεία είναι καλά στο να παρακολουθούν το εισερχόμενο traffic αλλά για την καλύτερη ασφάλεια πρέπει να παρακολουθείται και το εξωτερικό traffic.

Privilege Identity Management

Η διαχείριση της πρόσβασης σε διαφορετικές συνιστώσες της επιχείρησης σας είναι επίσης ένας σημαντικός τομέας που πρέπει να προσέξετε. Αυτό το εργαλείο σας βοηθά στην παρακολούθηση των διαχειριστικών προνομίων της ομάδας σας. Επίσης το εργαλείο είναι ικανό να αλλάζει τα κλειδιά πρόσβασης σε κρίσιμα σημεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πράγμα που κάνει τη δουλεία των εγκληματιών του κυβερνοχώρου ακόμα πιο δύσκολη. Αυτό το cyber security εργαλείο προτάθηκε από τον Andras Cser, Αντιπρόεδρο και ερευνητή ασφαλείας της Forrester.

Windows GodMode

Ο Ron Woerner, Διευθυντής των σπουδών Cyber Security στο Πανεπιστήμιο Bellevue προτείνει τη χρήση αυτού του εργαλείου για αξιόπιστη πρόσβαση σε πληροφορίες. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει την πρόσβαση σε ελέγχους του λειτουργικού συστήματος και σε πληροφορίες χρηστών εύκολα μόνο μέσα από έναν ενιαίο φάκελο!

Patch Management

Το εργαλείο Patch Management ίσως είναι και το πιο σημαντικό cyber security εργαλείο στην λίστα. Όπως υποδηλώνει και το όνομα του, κάνει security patches σε οποιαδήποτε ευπάθεια παρουσιαστεί στη συσκευή σας. Επίσης ελέγχει τα εφαρμοσμένα patches κι έτσι αναβαθμίζει την συνολική ασφάλεια και βελτιώνει την απόδοση και την σταθερότητα της συσκευής. Συνιστάται από τον Gary Hayslip, αναπληρωτή Διευθυντή και CISO της πόλης του San Diego.

Insider Threat Protection (Προστασία Εσωτερικής Απειλής)

Δεν απειλείστε τόσο από τους εξωτερικούς παράγοντες όσο από τους εσωτερικούς παράγοντες. Είναι σε αύξηση τα περιστατικά cyber παραβίασης που προκαλούνται από ευπάθειες που υπάρχουν μέσα στο σύστημα. Ένα εργαλείο προστασίας εσωτερικών απειλών ανιχνεύει έγκαιρα τυχόν τρωτά σημεία ή ανωμαλίες κι ενημερώνει τους διαχειριστές κι έτσι έχουν χρόνο να διορθώσουν το πρόβλημα. Ο Mike Pappy, Αντιπρόεδρος και CISO της Northrop Grumman προτείνει αυτό το εργαλείο για πλήρη ασφάλεια του συστήματος σας.

Endpoint Detection and Response

Ο Neil MacDonald, Αντιπρόεδρος και αναλυτής στην....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr