Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Το πρώτο πλήρως ευλύγιστο κινητό στον κόσμο


 https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-97325-Moxi-ευλύγιστο ευλύγιστοΤον αγώνα για το πρώτο ευλύγιστο smartphone στον κόσμο φαίνεται να έχει κερδίσει μια άγνωστη εταιρεία τεχνολογίας από την Κίνα. Ο όμιλος Moxi παρουσίασε μία συσκευή που διαθέτει μια ευέλικτη οθόνη αφής, η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί όταν διπλώνεται και φοριέται σαν ρολόι ή βραχιόλι, σύμφωνα με την εταιρεία. Λειτουργεί επίσης όταν είναι τεντωμένη και επίπεδη, όπως και κάθε άλλο smartphone.Η Moxi λέει ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει.....
αρχικά το ευλύγιστο smartphone της μόνο με ασπρόμαυρες οθόνες. Η έκδοση με πλήρες χρώμα είναι σε εξέλιξη, αλλά μπορεί να διαρκέσει για τουλάχιστον 2 χρόνια, όπως δήλωσε η εταιρεία.
3492238B00000578-0-image-a-30_1464107701615 ευλύγιστο
Το ευλύγιστο smartphone δεν είναι φθηνό. Η Moxi είπε ότι τα ασπρόμαυρα τηλέφωνα θα διατίθενται για περίπου 5.000 yuan ($ 760) το κάθε ένα στην Κίνα, ελάχιστα φθηνότερο δηλαδή από ένα iPhone της Apple.
Η Moxi, η οποία έχει την έδρα της στην πόλη της Chongqing και ειδικεύεται στο γραφένιο, κυκλοφόρησε κάποια smartphones πέρυσι χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό.
Ο αγώνας για το ευλύγιστο smartphone οδηγείται από τη.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr