Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η Javascript συνεχίζει να κυβερνά το Web!

Stack Overflow Survey 2016- Η Javascript συνεχίζει να κυβερνά το Web! Stack OverflowΤα αποτελέσματα της Stack Overflow Developer Survey 2016 έχουν κυκλοφορήσει. Με βάση την απάντηση των 56.033 προγραμματιστών, είμαστε σε θέση να πάρουμε μια καλή ιδέα για τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές. Ακριβώς όπως και πέρυσι, η JavaScript άγγιξε την κορυφή του καταλόγου των πλέον πιο πολύ-χρησιμοποιούμενων τεχνολογιών για άλλη μια φορά, ακολουθούμενη από τις SQL Server, Java και C#.
Η Stack Overflow χρησιμεύει ως πλατφόρμα όπου οι....
προγραμματιστές μοιράζονται τη δουλειά τους και κάνουν ερωτήσεις σχετικές με τον κώδικά τους. Κάθε χρόνο, η ιστοσελίδα πραγματοποιεί μια έρευνα με χιλιάδες προγραμματιστές για να πάρει μια ιδέα σχετικά με το τρέχον σενάριο της παγκόσμιας τεχνολογίας, καθιστώντας την μια από τις πιο ολοκληρωμένες έρευνες για προγραμματιστές που έχει διεξαχθεί ποτέ.
Στην Stack Overflow έρευνα για το 2016, 56.033 προγραμματιστές έλαβαν μέρος από 173 χώρες. Τους έγιναν 45 ερωτήσεις που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε για μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα:
Τον Ιανουάριο του 2016 πάνω από 45 εκατομμύρια χρήστες άνοιξαν την Stack Overflow στον web browser τους για να κάνουν μια ερώτηση ή να απαντήσουν σε κάτι που ρώτησε ένας συνάδελφος προγραμματιστής. Οι περισσότεροι ερωτηθέντες αυτοπροσδιορίζονται ως full-stack προγραμματιστές φτάνοντας ένα ποσοστό της τάξης του 28% και ακολουθούνται από τους back-end web developers με ένα ποσοστό της τάξης του 12,2%.
Περίπου το 11,4% των συμμετεχόντων αποκαλούν τους εαυτούς τους φοιτητές,.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr