Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Το Facebook θα γίνει ένα απέραντο ηλεκτρονικό νεκροταφείο

Το Facebook θα γίνει ένα απέραντο ηλεκτρονικό νεκροταφείο -Τα προφίλ των νεκρών θα είναι περισσότερα από των ζωντανώνΣύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το Facebook θα μετατραπεί σε ένα απέραντο ηλεκτρονικό νεκροταφείο έως το τέλος του αιώνα.
Τα προφίλ νεκρών ανθρώπων θα είναι περισσότερα από αυτά των ζωντανών.Όπως επισημαίνει ο Χάχεμ Σαντίκι, διδάκτωρ στον τομέα της στατιστικής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης,  η άρνηση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να διαγράφει αυτόματα τα προφίλ των χρηστών που....
πεθαίνουν, θα γεμίσει με «ηλεκτρονικά πτώματα» το δίκτυο μέχρι το 2098.
Για να φθάσει σε αυτό συμπέρασμα, ο καθηγητής Σαντίκι υπολόγισε τα ποσοστά θνησιμότητας καθώς και τις ηλικίες των εγγεγραμμένων χρηστών και έλαβε υπόψη του ότι η ανάπτυξη του κοινωνικού δικτύου θα αρχίσει να φθίνει σύντομα.
Όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, το Facebook έχει περισσότερους ενήλικες από ότι ανηλίκους. Στις ΗΠΑ έχει εγγραφεί το 70% του ενήλικου πληθυσμού ενώ και στη Βρετανία, ο ο αριθμός των ενήλικων χρηστών ξεπερνά το 50%.Τα συμπεράσματα της έρευνάς του θα επιβεβαιωθούν με την προϋπόθεση βέβαια ότι το Facebook θα διατηρήσει την υφιστάμενη πολιτική του σχετικά με τους νεκρούς χρήστες.
Μέχρι στιγμής, πάντως, το Facebook δεν διαγράφει.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr