Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Υπάρχει ένα smartphone που δημιουργήθηκε ώστε να μπορεί να λυγίσει

 ReFlexHeader-smartphone smartphoneΤο Reflex χρησιμοποιεί μια ευέλικτη OLED οθόνη από την LG, παρόμοια με μερικές από τις rollable οθόνες που εμφανίστηκαν πρόσφατα στην CES φέτος, επιτρέποντάς σας να το λυγίσετε κατά τη βούληση σας. Είναι το πρώτο εύκαμπτο τηλέφωνο που συνδυάζει είσοδο με κάμψη και πρότυπες multitouch δυνατότητες, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αλληλεπίδραση αφής σαν σε ένα τυπικό smartphone, καθώς και να αλληλεπιδράσετε με ορισμένες εφαρμογές λυγίζοντας το ....τηλέφωνο.
Το Hardware του τηλεφώνου δεν είναι ωστόσο ευέλικτο – χρησιμοποιεί Android KitKat από πλευράς οθόνης, έτσι μην νομίζετε ότι είναι εντελώς άφθαρτο.
«Είναι η ίδια αρχιτεκτονική που θα υπήρχε σε ένα smartphone Android» δήλωσε ο ερευνητής Paul Strohmeier.
Για την ανίχνευση κάμψης, ο Strohmeier είπε ότι το τηλέφωνο χρησιμοποιεί ένα μετρητή στελέχους. Με αυτό, το Reflex δέχεται πάνω από 4.000 σημεία δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κάνει πράγματα όπως τον έλεγχο ενός δρομέα. Υπάρχει επίσης δόνηση που μιμείται τη φυσική αλληλεπίδραση των αντικειμένων, παρόμοια με το αίσθημα της κάμψης ενός κλαδιού ή λάστιχου.
«Αρχίσαμε να εργαζόμαστε σε ευέλικτες διασυνδέσεις οθόνης πριν από....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr