Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τα Windows 7/8/8.1/10 κινδυνεύουν από το Hot Potato exploit !

Τα Windows 7/8/8.1/10 κινδυνεύουν από το Hot Potato exploit ! Hot PotatoΟι εκδόσεις των Windows 7, 8, 10, Server 2008 και Server 2012 είναι ευπαθείς στο Hot Potato exploit, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε hackers να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο ενός PC ή laptop.

Ερευνητές ασφάλειας από την Foxglove Security έχουν ανακαλύψει ότι σχεδόν όλες οι πρόσφατες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της ...
Microsoft, τα Windows, είναι ευάλωτα σε ένα privilege escalation exploit.
Με την αλυσιδωτή σύνδεση μιας σειράς από γνωστά κενά ασφαλείας των Windows, οι ερευνητές από την Foxglove Security έχουν ανακαλύψει έναν τρόπο για να εισβάλλουν σε PCs/ systems/ laptops που τρέχουν Windows 7/ 8 / 8.1 / 10 και Windows Server 2008/2010.

Οι ερευνητές της Foxglove έχουν ονομάσει το exploit ‘Hot Potato’. Το ‘Hot Potato’στηρίζεται σε τρεις διαφορετικούς τύπους επιθέσεων, μερικοί από τους οποίους ανακαλύφθηκαν αρκετά πίσω… στην αρχή της νέας χιλιετίας, το 2000. Συνδέοντας αυτά μαζί, οι hackers μπορούν να αποκτήσουν απομακρυσμένα πλήρη πρόσβαση σε PCs/ laptops που τρέχουν τις παραπάνω εκδόσεις των Windows.
Παραδόξως, μερικά από τα exploits που βρέθηκαν το 2000, δεν έχουν ακόμη επιδιορθωθεί από τη Microsoft, με την δικαιολογία πως με την επιδιόρθωσή τους, η εταιρεία θα σπάσει την συμβατότητα μεταξύ των διαφορετικών εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος.
Το Hot Potato είναι ένα σύνολο τριών διαφορετικών θεμάτων ασφαλείας του.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr