Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Drone που όχι μόνο πετάει αλλά και κολυμπάει

drone_i610x610 drone
Ένας drone που μπορεί να κολυμπήσει, να επιπλεύσει ή να πετάξει σύμφωνα με την επιθυμία σαςΑν θέλετε να τραβήξετε κάποια υποβρύχια φωτογραφία, ή να ταξιδέψετε πολύ πάνω από το έδαφος, το Loon Copter είναι σίγουρα κατάλληλος για σας.
Καθώς όλο και περισσότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατασκευάζονται, η λειτουργικότητα τους θα αυξάνεται επίσης, χάρη στα τελευταία προϊόντα. To Loon Copter, όπως τον αποκαλούν, είναι τo πιο πρόσφατο που διαθέτει την ικανότητα όχι μόνο να πετά πάνω από το έδαφος, αλλά αν θα θέλατε να ψάξετε για ένα χαμένο τεχνούργημα ή ένα πολύτιμο περιδέραιο (αναφορά στον Τιτανικό) κάτω από τη θάλασσα, τότε είναι ικανός να ταξιδέψει υποβρύχια επίσης....
(μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο).
Ο drone αναπτύχθηκε χάρη στις συνδυασμένες προσπάθειες των ευφυών ατόμων που βρίσκονται πίσω από τα συστήματα του Ερευνητικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Όκλαντ. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Loon Copter όχι μόνο θα είναι σε θέση να πετάξει πάνω από το έδαφος, αλλά και να περιηγηθεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Παρά το γεγονός ότι το αεροσκάφος κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό τώρα, το τελευταίο πρωτότυπο είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένο.
Αισθητικά, το Loon Copter μοιάζει λίγο πολύ όπως ένα συμβατικό quadcopter, και οι μόνες διαφορές που τον διαχωρίζουν είναι ένα ψηλότερο, σε σχήμα βαρελιού σώμα. Η μαγεία πίσω από την ικανότητα της μηχανής να διασχίσει τόσο αέρα όσο και νερό είναι η ικανότητα να γεμίζει το θάλαμο πλευστότητάς του, με αποτέλεσμα να βυθίζεται με ασφάλεια λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Επιπλέον, το Loon Copter χρησιμοποιεί ένα πολύ έξυπνο σχεδιασμό που του επιτρέπει να γείρει 90 μοίρες μέσα στο νερό.
Με αυτόν τον τρόπο, οι έλικες του θα αρχίσουν να δρουν σαν εξωλέμβιοι κινητήρες,....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr