Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Το link που «κρασάρει» Mac και iPhone

Το link που «κρασάρει» Mac και iPhoneΟι χρήστες Mac και iPhone δέχονται προειδοποιήσεις: Μην πατάτε σε αυτό το link. Σύμφωνα με την daily telegraph ένας σύνδεσμος που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και κυκλοφορεί μέσω των social media, συμπεριλαμβανομένου και του Twitter (το οποίο πλέον λαμβάνει τα μέτρα του) προκαλεί το κλείσιμο του iPhone και των υπολογιστών των χρηστών οι οποίοι αναγκάζονται να κάνουν επανεκκίνηση.
Οι χρήστες πέφτουν στην «παγίδα» του ....
διαδικτυακού τόπου του crash safari όταν κάνουν κλικ σε συντομευμένες διευθύνσεις που είτε κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα είτε τις λαμβάνουν μέσω μηνυμάτων από φίλους.
Αν κάνετε κλικ σε μια διεύθυνση στην ιστοσελίδα Crash Safari με την κατάληξη com - δεν δίνουμε το link για προφανείς λόγους - από ένα iPhone ή από το Safari σε ένα Mac, ένας κώδικας του διαδικτυακού τόπου, θα αναγκάσει το iPhone σας να κάνει επανεκκίνηση θα «κρασάρει» προσωρινά το Mac σας.
Η ιστοσελίδα δεν βλάπτει τη συσκευή πέρα από την επανεκκίνηση που προκαλεί αλλά μπορεί σύμφωνα με το δημοσίευμα να σας αναγκάσει να χάσετε τις καρτέλες που είχατε ανοιχτές σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και να χάσετε επίσης εργασίες που δεν είχατε αποθηκεύσει. Παρότι το link είναι σαφώς σχεδιασμένο σύμφωνα με την Daily Telegraph για τους χρήστες της Apple, διάφοροι χρήστες έχουν αναφέρει ότι έχει επηρεάσει επίσης και άλλα προγράμματα περιήγησης σε υπολογιστές με Windows όπως τον Chrome.
Σύμφωνα με το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr