Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Oι πασίγνωστες σελίδες του ίντερνετ όταν πρωτοφτιάχτηκαν

Πώς ήταν οι πασίγνωστες σελίδες του ίντερνετ όταν πρωτοφτιάχτηκαν

Δεδομένου ότι η πρώτη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια είναι εύκολο να ξεχνάμε πόσες αλλαγές έχουν γίνει σε πολύ γνωστές ιστοσελίδες από την ημέρα που κατασκευάστηκαν και βγήκαν στον αέρα μέχρι σήμερα.
Δείτε πώς ήταν μερικές πολύ γνωστές ιστοσελίδες στα πρώτα τους βήματα...

1. google.com – ξεκίνησε το 1996

istoselides1
Ιδρύθηκε το 1996, όταν ο Larry Page και o Sergey Brin ήταν διδακτορικοί φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Standford, στην Καλιφόρνια. Η Google από τότε έχει μεγαλώσει και είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Αυτή η εικόνα θεωρείται σύμφωνα με την Telegraph ότι είναι μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Google.

2. facebook.com – ξεκίνησε το 2004

istoselides2
Οκτώ χρόνια αργότερα από το Google, το Facebook ιδρύθηκε επίσης σε πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Χάρβαρντ από τον Mark Zuckerberg μαζί με συμφοιτητές του. Γνωστό ως TheFacebook, ήταν αρχικά διαθέσιμο μόνο για τους συμφοιτητές του Χάρβαρντ για να «βαθμολογούν» τις φωτογραφίες ο ένας του άλλου. Σήμερα, το Facebook μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 1,23 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

3. myspace.com – ξεκίνησε το 2003

istoselides3
Πριν το Facebook υπήρχε το MySpace. Ένα κοινωνικό δίκτυο για εφήβους στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Ο Rupert Murdoch αγόρασε το χώρο το 2005 για 580 εκατομμύρια δολάρια. Μετά από χρόνια τα μέλη του άρχισαν να ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις, όπως το Facebook και ο Murdoch το πούλησε το 2011 για 35 εκατομμύρια δολάρια όπως λέγεται, αποκαλώντας την αγορά ένα «τεράστιο λάθος».

4. yahoo.com – ξεκίνησε το 1994....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr