Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Το HTTP Error Code 451 εγκρίθηκε

Το HTTP Error Code 451 εγκρίθηκε για χρήση σε λογοκριμένες ιστοσελίδες HTTPΗ Internet Engineering Steering Group (IESG) ενέκρινε τη χρήση ενός ειδικού κωδικού σφάλματος HTTP σε ιστοσελίδες που έχουν κατέβει κατ” εντολή της τοπικής κυβέρνησης, με δικαστική απόφαση, λόγω νομικών δικαιωμάτων (Copyright) ή για άλλον νομικό λόγο.
Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός ειδικού μηνύματος σφάλματος του διακομιστή για λογοκριμένο περιεχόμενο προήλθε από τον Tim Bray, έναν από τους συν-δημιουργούς της XML. Ο κύριος Bray υπέβαλε ένα σχέδιο ....
για έναν νέο κωδικό σφάλματος στην Engineering Task Force στο Internet (IETF) HTTP Working Group, τον Αύγουστο του 2013, από της οποίας την ηγεσία, την IESG, εγκρίθηκε χθες.

Ο αριθμός του κωδικού σφάλματος, το 451, προέρχεται από το βιβλίο του Ray Bradbury του » Fahrenheit 451″, ένα μυθιστόρημα που περιγράφει ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι αρχές έχουν κάψει τα βιβλία για την πρόληψη και την καταστολή τυχόν αντίθετων ιδεών. Το 451 είναι επίσης η θερμοκρασία, στην κλίμακα Fahrenheit, κατά την οποία το χαρτί αναφλέγεται.
«Αρχικά, εγώ και κάποιοι άλλοι κάναμε πίσω. […] Ενώ το 451 πληρούσε τις προϋποθέσεις για νέους κωδικούς κατάστασης (όπως μπορεί να εφαρμοστεί δυνητικά σε όλους τους πόρους), δεν υπήρχε προφανής τρόπος για να το χρησιμοποιήσουν οι μηχανές «, δήλωσε ο Mark Nottingham, πρόεδρος του IETF HTTP Working Group και μέλος του W3C TAG, περιγράφοντας μερικά από τα αρχικά μειονεκτήματα της υιοθέτησης του σφάλματος 451.»
Αυτό που έκανε τους IETF και IESG να αλλάξουν τη γνώμη τους ήταν η....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr