Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αργά και σταθερά, η γλώσσα HTML5 αντικαθιστά το ελαττωματικό Flash

Το Facebook λέει αντίο στο Flash και καλωσορίζει την HTML5! HTML5 

Αργά και σταθερά, η γλώσσα HTML5 αντικαθιστά το ελαττωματικό Flash, το οποίο έχουν εκμεταλλευθεί κατά καιρούς hackers σε έναν ασύλληπτο αριθμό επιθέσεων.
Ένα θετικό συμβάν είναι το γεγονός ότι το Facebook εγκαταλείπει το Flash και υιοθετεί την HTML5 (το YouTube το έχει ήδη πράξει στο πρόσφατο παρελθόν)....

“Πρόσφατα γυρίσαμε σε ΗΤΜL5 από Flash-based video player όλα τα Facebook web video, συμπεριλαμβανομένων των νideos στα News Feed, στα Pages, και στο Facebook embedded video player. Συνεχίζουμε όμως να συνεργαζόμαστε με την Adobe για να παρέχουμε ένα αξιόπιστο και ασφαλές Flash experience για τα παιχνίδια της πλατφόρμας μας.» αναφέρει η επίσημη δήλωση που ανακοινώθηκε στο Facebook.
Είμαστε φανατικοί οπαδοί της HTML5 από την στιγμή που εξαλείφει τον πιο αδύναμο σύνδεσμο στο περιβάλλον του χρήστη και σε όρους προγραμματισμού, κάνει την δουλειά εύκολη για τους developers.

Το Facebook εξηγεί τα υπέρ της ΗΤΜL5 που θα χρησιμοποιούν από εδώ και στο εξής:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr