Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Μετατρέψτε το συμβατικό σας ρολόι σε SmartWatch

watch-2.373f0580 chronosΟι φίλοι των παραδοσιακών ρολογιών δεν χρειάζεται να αφήσουν το αγαπημένο τους ρολόι για να αποκτήσουν κάποιο smartwatch τελευταίας τεχνολογίας. Το Chronos, είναι ένας μικρός δίσκος που ταιριάζει στο κάτω μέρος κάθε ρολογιού προσθέτοντάς του, ένα πυρήνα SmartWatch!
Η συσκευή φαίνεται απλή, είναι μόλις 3 χιλιοστά και έχει διάμετρο 33 χιλιοστά. Μπορεί δε να κολλήσει στο κάτω μέρος κάθε ρολογιού με τη χρήση μικρο-αναρρόφησης.....
Chronos chronos
Φυσικά συνοδεύεται από μια εφαρμογή για iOS ή για Android, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
Συνδέεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth 4.0. Το αδιάβροχο Chrοnos είναι κυρίως επιφορτισμένο με τη αποστολή ειδοποιήσεων. Ένα ελαφρύ buzz θα σας ειδοποιεί όταν λάβετε κάποιο e-mail ή ένα μήνυμα κειμένου, και θα προβάλει (αν το επιθυμείτε) οπτικά ερεθίσματα.
Διαθέτει επίσης ένα επιταχυνσιόμετρο, το οποίο θα σας χρειαστεί στο γυμναστήριο. Η εταιρεία αναφέρει ότι η μπαταρία του Chronos, διαρκεί περίπου 36 ώρες, και ότι ο δίσκος ταιριάζει στο 80 περίπου τοις εκατό των ρολογιών που πωλούνται σήμερα.
Κοστίζει 99 δολάρια, και είναι διαθέσιμο μόνο για προ-παραγγελία. Οι πρώτες συσκευές θα αποσταλούν την άνοιξη του.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr