Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Apple:Tα Windows 10 PC δεν έχουν μέλλον λέει ο Tim Cook

 windows-10-phone-features-pc pc«Γιατί λοιπόν να αγοράσετε ένα PC πια;» λέει ο Tim CookΟ CEO της Apple Tim Cook, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είναι πλέον ελκυστικοί για τους αγοραστές ανά τον κόσμο, επειδή έχουν αντικατασταθεί με υβρίδια, όπως το iPad Pro, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν τα καλύτερα των περισσότερων διαφορετικών συσκευών, στην περίπτωση αυτή, των tablet και των φορητών υπολογιστών.Αλλά σε μια νέα δήλωση, ο Cook εξηγεί ότι , όταν το είπε αυτό , στην .... πραγματικότητα αναφερόταν σε υπολογιστές Windows, καθώς ο ίδιος δεν θεωρεί τα Macs σαν παραδοσιακά PC.
«Δεν θεωρούμε ότι Mac και PC να είναι το ίδιο», εισηγήθηκε, όπως λέει η Independent.
MacBooks και iPads πιο κοντά
Ενώ ο Tim Cook ισχυρίζεται ότι η Apple δεν ενδιαφέρεται για την κατασκευή ενός υβριδικού που θα μπορούσε να συνδυάζει MacBooks και iPads, με τον ίδιο τρόπο που η Microsoft δημιούργησε το surface book (το οποίο είναι και φορητός υπολογιστής και tablet), ο διευθύνων σύμβουλος εξηγεί ότι το χάσμα μεταξύ των MacBooks και iPads δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ορισμένοι θα έμπαιναν στον πειρασμό να πιστέψουν.
«Είναι αλήθεια ότι η διαφορά μεταξύ του X86 [προσωπικός υπολογιστής] και της Α-σειράς [Apple iPad αρχιτεκτονική] είναι πολύ λιγότερη από ό, τι ήταν ποτέ», συνέχισε. “Τούτου λεχθέντος, αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν και τις δύο συσκευές iOS και Mac. Έτσι έχουμε πάρει ορισμένα χαρακτηριστικά και τα έχουμε κάνει πιο ομαλά σε όλες τις συσκευές. Έτσι, με πράγματα όπως το Handoff το κάναμε πραγματικά εύκολο να εργαστεί σε ένα από τα προϊόντα μας. ”
Προς το παρόν, οι πωλήσεις των Windows PCs δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως είχε....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr