Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Νέα Apple ID Phishing Campaing!


Apple phishing AppleOι εγκληματίες του κυβερνοχώρου δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για το αν οι χρήστες είναι φαν των Mac ή των Windows. Το μόνο που βλέπουν είναι τα χρήματα, και σε αυτή την νέα phishing campaign που εντοπίστηκε από την Comodo’s Antispam Labs (CASL), οι απατεώνες κυνηγούν τους πελάτες της Apple. Με πάνω από 800 εκατ. ενεργούς λογαριασμούς, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της ....
δημοφιλούς εταιρείας, οι εγκληματίες έχουν να κάνουν με ένα μεγάλο target group, και ο ευκολότερος τρόπος είναι μέσω των κλασικών phishing campaigns.
Σε μια από τις πιο πρόσφατες επιθέσεις, οι χρήστες έλαβαν έλαβαν emails από το verify@appe.com, στα οποία “ενημερώνονταν” για ένα περιορισμό στα accounts τους. Για να τον αφαιρέσουν, οι χρήστες έπρεπε να κάνουν log-in και να ενημερώσουν τα δεδομένα τους.
Το e-mail χρησιμοποεί το ίδιο στυλ γραφικών με αυτό της μεγάλης εταιρείας, αλλά αν οι χρήστες είναι προσεκτικοί θα προσέξουν το προβληματικό σημείο στην διεύθυνση e-mail του αποστολέα, απ’ όπου λείπει ένα “l” από το domain name. (appe.com)
Σε περίπτωση που οι χρήστες είναι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr