Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

5 μεγάλες αλλαγές που φέρνει το Windows 10 November Update

Με τα Windows 10 η Microsoft εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο για να γίνονται τα update. Έτσι, αντί κάθε μερικά χρόνια να έχουμε ένα νέο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10 θα αναβαθμίζονται σε τακτά διαστήματα με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, ή με την εφαρμογή αλλαγών στο interface.
To Windows 10 November update – γνωστό και με την κωδική ονομασία Threshold 2– ανήκει σε αυτή τη....
δεύτερη κατηγορία ενημερώσεων και φέρνει διορθώσει και αλλαγές που βελτιώνουν τις επιδόσεις των Windows 10. Ας δούμε τις σημαντικότερες από αυτές.

1. Αλλαγές στο interface και στα εικονίδια στο Start menu

To εικονίδια στο Start Menu μπορούν να είναι πλέον τέσσερα στη σειρά και αλλάζουν χρώμα για να κεντρίσουν την προσοχή. Επίσης, αλλαγή έχει γίνει στο resizing των εικονιδίων.

Start Menu More Tiles


2. Καλύτερος Edge web browser

O Microsoft Edge εξοπλίζεται με νέες δυνατότητες, όπως ο συγχρονισμός των αγαπημένων της Reading List, με σύντομο preview των tab και με δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης με συσκευές που υποστηρίζουν Miracast.

Tab Preview


3. Αλλαγές στο Control Panel και στο Settings app

Η Microsoft θα καταργήσει στο μέλλον το Control Panel στα Windows και τις λειτουργίες που ελέγχει ο χρήστης από αυτό θα τις μεταφέρει στο Settings app, καθώς αυτό είναι πιο βολικό για χρήση μέσω των Windows Phone. Η Microsoft δεν κατάργησε το Control Panel με το Windows 10 November update, όπως είχε διαρρεύσει, αλλά μεταφέρει στο Settings app κάποιες λειτουργίες και προσθέτει μερικές νέες. Σε αυτές περιλαμβάνονται η κατάργηση του πλήκτρου Apply κατά την επιλογή ανάλυσης για την οθόνη, το resizing των παραθύρων [System > Multitasking], τη δυνατότητα εγκατάστασης προγραμμάτων σε δευτερεύον αποθηκευτικό μέσο [System > Storage].


4. Νέα Skype app

Όχι μόνο τρεις νέες εφαρμογές εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει το Skype – Messaging, Phone και Skype video–, αλλά το Skype είναι καλύτερα ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε σε μία κλήση, ή σε ένα μήνυμα απευθείας από μία ειδοποίηση του Action Center.
skype


5. Πιο εύκολο Activation

Το να ενεργοποιηθούν τα Windows 10 γίνεται πιο απλό. Έτσι, πέρα από τη διαδικασία αναβάθμισης ενός υπολογιστή με Windows 7 ή Windows 8.x., o χρήστης που διαθέτει ένα έγκυρο κλειδί από τις προαναφερθείσες εκδόσεις των Windows μπορεί να προχωρήσει σε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, αντί της.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com