Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πολύ παλιές εκδόσεις του Flash βάζουν σε κίνδυνο τους χρήστες


an eol version adobe flash FlashΠολύ παλιές εκδόσεις του Flash βάζουν σε κίνδυνο τους χρήστες.
Η Adobe έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλη κριτική τελευταία εξαιτίας του φτωχού και ελλειπή μηχανισμού διόρθωσης που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του Flash Player της, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, λειτουργεί ακόμα στο 90% των υπολογιστών που συνδέονται στο Διαδίκτυο!
Είτε σας προκαλεί εντύπωση, είτε όχι, αυτό το 90% πρόκειται να γίνει επικίνδυνο όταν μάλιστα συνδυαστεί με το...
γεγονός του ότι, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της Secunia, η οποία ισχυρίζεται ότι το 80% όλων των εγκαταστάσεων του Flash τρέχουν μια EOL version.
Όπου EOL, από το Εnd Of Life, ένας όρος που χρησιμοποιείται στο computer software για τις εφαρμογές των οποίων οι κατασκευαστές έχουν σταματήσει την κυκλοφορία ενημερώσεων και διορθώσεων ασφαλείας. Ουσιαστικά δηλαδή σημαίνει «πολύ πολύ παλιές» για να μιλήσουμε στην γλώσς των geeks.
Ενώ η έρευνα τονίζει ότι οι χρήστες αποτυγχάνουν παταγωδώς όσον αφορά την διατήρηση ενημερώσεων του Flash, καταδεικνύει επίσης πως υπάρχουν και πολλά άλλα προϊόντα που μένουν χωρίς ενημερώσεις.
Η Secunia αναφέρει ότι οι χρήστες έχουν μέσο όρο 76 εφαρμογές από περίπου 27 πωλητές εγκατεστημένες στα pc τους, και οι 32 απ’ αυτές από την Microsoft.
Ενώ όμως η Microsoft κάνει πολύ καλή δουλειά ανανεώνοντας συχνότατα και διορθώνοντας τις εφαρμογές της, οι υπόλοιποι 26 πωλητές τείνουν να έχουν διαφορετικές οπτικές πάνω στο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr