Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ανθρωποειδές ρομπότ κάνει το ντεμπούτο του στη Γαλλία

 pepper-curiosityon PepperΦαίνεται ότι η Softbank διευρύνει τους ορίζοντές της όσον αφορά τα ανθρωποειδή ρομπότ Pepper, ανακοινώνοντας ότι το ρομπότ -φίλος θα κυκλοφορήσει και έξω από την Ιαπωνία για πρώτη φορά.
Η ιαπωνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών έχει δημιουργήσει πολλές μονάδες Pepper σε όλη την αλυσίδα Carrefour στην περιοχή Claye-Souilly της Γαλλίας. Τα ρομπότ που αναμένεται να πραγματοποιούν προτάσεις στους πελάτες, όπως....
ιδέες για συνταγές και συνδυασμούς κρασιού, θα αξιολογούν επίσης και την ικανοποίηση των πελατών, αναφέρει το AFP.
“Είναι η πρώτη φορά που προωθούμε τον Pepper έξω από την Ιαπωνία, οπότε θα δούμε την αντίδραση των πολιτών στη Γαλλία”, δήλωσε ο Magali Cubier από την Aldebaran Robotics, τη θυγατρική εταιρεία της Softbank, που κατασκευάζει τα εξαρτήματα για τα ρομπότ Pepper. “Ο κύριος στόχος είναι να διασκεδάσει τους ανθρώπους και να δοκιμάσει πώς αντιδρούν στην εικόνα ενός ρομπότ μέσα σε ένα κατάστημα”.
Η συσκευή για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε από την Softbank τον Ιούνιο του 2014. Στις 20 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, μόλις ένα χρόνο αργότερα, ο Pepper εισήχθη στην αγορά. Πωλείται για ¥ 198.000 ( ή 1,650 δολάρια) και οι πρώτες 1.000 μονάδες, πουλήθηκαν όλες μέσα σε ένα λεπτό. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησαν άλλα 1.000 ρομπότ Pepper, σε κάθε έναν από τους παραπάνω μήνες και πάλι η Softbank ξεπούλησε μέσα σε ένα λεπτό.
Όταν ο Cubier μιλούσε στο συνέδριο WSJDLive στην Καλιφόρνια, δήλωσε πως οι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr