Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Απάτη $1 εκ. με δωροκάρτες της Apple

apple appleΑπάτη $1 εκ. με δωροκάρτες της Apple
Υπάλληλος της Αρρle στην Νέα Υόρκη κατηγορείται για την χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας για αγορά δωροκαρτών Αρρle αξίας περίπου $1 εκατομμυρίου!
Υπάλληλος της Αρρle στην Νέα Υόρκη κατηγορείται για την χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας για αγορά δωροκαρτών Αρρle αξίας ....
περίπου $1 εκατομμυρίου!
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον εισαγγελέα του Queens, Richard A. Brown, o 24χρονος άνδρας από το Queens χρεώθηκε με τις κατηγορίες μεγάλης κλοπής και re -encoding πιστωτικών και debit καρτών καθώς εργαζόταν στο κατάστημα της Apple στο κεντρικό πολυκατάστημα του Queens για 3 μήνες μέσα στο τρέχον έτος.
Ο επονομαζόμενος ειρωνικά Brian Profit, φέρεται ότι χρησιμοποίησε αυτές τις πειραγμένες κάρτες για να αγοράσει νόμιμα δωροκάρτες Apple συνολικού ύψους $997.000!
Όταν έγινε η σύλληψή του το βράδυ της Παρασκεύής, κατηγορήθηκε επίσης και για την κατοχή ενός πλαστού οργάνου καθώς και άλλων κλοπιμαίων.
Η Αρρle φαίνεται πως ξεκίνησε να λαμβάνει ειδοποιήσεις από χρεώσεις νωρίτερα μέσα στον μήνα.
Όταν ο δράστης συνελήφθη, είχε στην κατοχή του 51 κάρτες με....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr