Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας τεράστιος φάκελος εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε Windows 10..Διαγράψτε τον!!!

Διαγράψτε το φάκελο Windows.old που ‘φράζει’ τον C: drive σας Windows.oldΔιαγράψτε το φάκελο Windows.old που ‘φράζει’ τον δίσκο σας -Είναι ένας τεράστιος φάκελος που εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε Windows 10, και μπορείτε μεν να τον αφαιρέσετε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή δε.
Μετά την εγκατάσταση των Windows 10, ο Roy A. Day ανακάλυψε ένα πολύ μεγάλο φάκελο Windows.old στον εσωτερικό δίσκο του. Από τη στιγμή που η διαγραφή του με τον συμβατικό τρόπο δεν λειτούργησε, αναζήτησε άλλη λύση...


Η αναβάθμιση των Windows 10 (το οποίο πολλοί έχουν δει με ενθουσιασμό παρά τα όσα λέγονται και γράφονται) αφήνει ένα τεράστιο φάκελο Windows.old στον C: drive σας. Και τα Windows δεν θα σας αφήσουν έτσι απλά να τον διαγράψετε.
Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε όντως να σας το επιτρέπουν έτσι απλά. Χωρίς αυτόν το φάκελο, δεν θα είστε σε θέση να πάτε πίσω στα Windows 7 ή 8.1. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαγράψετε τον φάκελο Windows.old μόνο αν έστω μία από τις τρεις αυτές περιπτώσεις ισχύει για εσάς:
  • Είστε απολύτως σίγουρος ότι θέλετε να μείνετε στα Windows 10.
  • Δημιουργήσατε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από την αναβάθμιση, και μπορείτε, επομένως, να αποκαταστήσετε την προηγούμενη εγκατάσταση χωρίς τα built-in tools των Windows 10.
  • Έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από τότε που κάνατε την αναβάθμιση, και τα Windows 10 δεν σας επιτρέπουν πλέον να πάτε πίσω.
Εάν απαντήσατε ναι έστω σε μια από τις παραπάνω καταστάσεις, παρακάτω θα δείτε πως μπορείτε να ελευθερώσετε πολύ χώρο στον C: drive σας:
1. Στο File Explorer, κάντε δεξί κλικ στο C:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr