Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Προβλήματα στις ενεργοποιήσεις των Windows 10

Activation Windows 10 Windows 10Από τις 29 Ιουλίου, που κυκλοφόρησε η Microsoft τα Windows 10 εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα ενεργοποίησης του νέου λειτουργικού. Σύμφωνα με την εταιρεία αυτό οφείλεται στον πολύ μεγάλο αριθμό υπολογιστών που συνδέονται με τους διακομιστές της, προσπαθώντας να επικυρώσουν την εγκατάσταση.
Από τότε λοιπόν η Microsoft συνέστησε σε όλους να περιμένουν από 24 έως και 48 ώρες, μέχρι να ...
περάσει το πρώτο κύμα εγκαταστάσεων. Όμως έχει περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα και πάρα πολλοί ισχυρίζονται ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται.
Οι περισσότεροι από τους χρήστες που έχουν πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση των Windows 10 αναφέρουν ότι η Microsoft εξακολουθεί να τους λέει να περιμένουν, δηλώνοντας σαν αιτία τα ίδια θέματα με τους διακομιστές ενεργοποίησης.
Βασικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ότι όσοι αναβαθμίζουν το σύστημά τους σε Windοws 10 χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη αναβάθμιση, το λειτουργικό σύστημα ενεργοποιείται σωστά, αλλά αν κάποιος δοκιμάσει να πραγματοποιήσει μια καθαρή εγκατάσταση, η ενεργοποίηση αποτυγχάνει.
Το σφάλμα που παρουσιάζεται συνήθως είναι το 0xC004C003, και η εταιρεία συνεχίζει να δηλώνει ότι πρέπει να περιμένετε 24-48 ώρες.
Η Microsoft εν τω μεταξύ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά κάτι συμβαίνει με τους διακομιστές της....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr