Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Χρήσιμη ιατρική συσκευή για τις φλέβες του ασθενούς

useful-medical-device-that-shows-a-patient-s-veins VeinViewer VeinViewerVeinViewer: Οι ενέσεις είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο η πράξη της, δηλαδή το τσίμπημα στο δέρμα σας, αλλά η ίδια η παρουσία των βελονών και η μυρωδιά των απολυμαντικών ουσιών που κάνουν ορισμένους ανθρώπους να έχουν τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο, για όσους δεν μπορούν το τσίμπημα της βελόνας αλλά και για αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη ....
διαδικασία της ένεσης στο παρακάτω βίντεο για να δείτε μία νέα συσκευή που αναπτύχθηκε από το Christie Medical Holdings και θα βοηθήσει τους γιατρούς να κάνουν αιμοληψίες πιο γρήγορα και με ασφάλεια.
Η συσκευή ονομάζεται VeinViewer και χρησιμοποιεί εγγύς υπέρυθρο φως για να δείξει τις φλέβες κάτω από το δέρμα σας με μεγάλη ακρίβεια και εξαλείφει την ψηλάφηση εντελώς από τη διαδικασία της ένεσης.
Πολλές φορές, οι γιατροί χάνουν ή δεν βρίσκουν καθόλου τις φλέβες των ασθενών τους αλλά με το VeinViewer, αυτό θα σταματήσει.
Η συσκευή βρίσκει τις φλέβες στο χέρι του ασθενούς σε πραγματικό χρόνο.
Το ειδικό φως θα απορροφηθεί είτε από την αιμοσφαιρίνη στο αίμα ή φαίνεται πίσω από το δέρμα, ενώ είναι σε θέση να φανερώσει φλέβες μερικών εκατοστών.
Το VeinViewer διαθέτει επίσης μια λειτουργία «λεπτομέρεια» που ανεβάζει την αντίθεση του φωτός που αντανακλάται στο δέρμα για να δείξει ακόμα πιο περίπλοκα και λεπτομερή τη φλέβα του ασθενούς .
Με αυτό τον τρόπο, η συσκευή δεν δεν θα σταματήσει τον τρόμο ενός...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr