Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Χρήσιμα Tips για τα Windows 10

5 συμβουλές και κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε για τα Windows-10  Windows-10
5 συμβουλές και κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε για τα Windows-10 
1. Κάντε την Cortana πιο χρήσιμη
Ο ψηφιακός βοηθός Cortana ενσωματώθηκε στα Windows 10 και κάνει θαύματα εάν της πείτε τα ενδιαφέροντά σας. Ανοίξτε την Cortana και επιλέξτε το εικονίδιο Notebook στο αριστερό της παράθυρο. Από εκεί, περιηγηθείτε για να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας για ....
συγκεκριμένα θέματα: ειδήσεις, ειδοποιήσεις, και ακόμη και τα είδη των εστιατορίων που σας αρέσουν.
2. Πατήστε στο Cortana’s smarts ενώ κάνετε περιήγηση
Όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο, μερικές φορές η Cortana εμφανίζεται όταν έχει χρήσιμες συμπληρωματικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει οδηγίες και αξιολογήσεις από το Yelp όταν βρίσκεστε στην ιστοσελίδα ενός εστιατορίου. Ψάξτε για ένα μπλε εικονίδιο Cortana: «Έχω περισσότερες πληροφορίες» που εμφανίζεται στη γραμμή περιήγησης όταν είναι διαθέσιμο.
3. Γίνεται ειδικός στις εικονικές επιφάνειες εργασίας
Το κουμπί Προβολή εργασιών στην γραμμή εργασιών εμφανίζει όλες τις εικονικές επιφάνειες εργασίας που έχετε δημιουργήσει – θεωρητικά μπορείτε να καλέσετε όσες μπορεί να χειριστεί το hardware σας, καθώς και παράθυρα που είναι ανοικτά στην ενεργή επιφάνεια εργασίας σας.
4. Φέρτε πίσω το Metro
Αν σας λείπει η οθόνη έναρξης των Windows 8 μπορείτε να ρυθμίσετε τα Windows 10 να χρησιμοποιούν το φιλικό στον χρήστη περιβάλλον αφής ανοίγοντας το Action Center, στην κάτω δεξιά γωνία της γραμμής εργασιών, και επιλέγοντας τη λειτουργία tablet.
Αναζητήστε τις «Ρυθμίσεις Λειτουργίας Tablet» στο Cortana για....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr