Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Hacked η BitDefender


BitDefender BitDefenderH BitDefender, κατασκευάστρια εταιρεία λογισμικού προστασίας από ιούς, παραδέχθηκε ότι τα συστήματά της παραβιάστηκαν μετά από φήμες που ανέφεραν ότι κάποιος εκβίαζε τη Ρουμανική εταιρεία για λύτρα.
Το όνομα του hacker που επιτέθηκε με επιτυχία στην εταιρεία ασφαλείας είναι Detox Ransome και σύμφωνα με αναφορές κατάφερε να υποκλέψει δεδομένα πελατών της BitDefender.
Ο hacker σύμφωνα με....
πληροφορίες αναφέρει ότι ήταν σε θέση να αποκτήσει και να διαρρεύσει ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης από την Bitdefender. Τα μη κρυπτογραφημένα στοιχεία σύνδεσης ανήκαν σε κάποιες από τις μικρές επιχειρήσεις πελάτες της εταιρείας ασφαλείας.
Ο hacker ζητούσε 15.000 δολάρια,για να μην αποκαλύψει τα δεδομένα των πελατών της εταιρείας.Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν ήδη διαρρεύσει.
Η Βitdefender δήλωσε πάντως ότι τα συστήματα της δεν είχαν παραβιαστεί αλλά ελήφθησαν πληροφορίες (!) και ότι υποψιάζεται ότι τα δεδομένα έπεσαν στα χέρια του εισβολέα από ένα λογαριασμό cloud που διαθέτει η ΒitDefender. στο Amazon.
Η Βitdefender ανέφερε:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr