Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Social Media: To 1/2 των χρηστών τα χρησιμοποιεί ως κύριο μέσο ενημέρωσης

Social Media|Ένας στους δυο τα χρησιμοποιεί ως κύριο μέσο ενημέρωσης Social MediaΗ παρουσίαση του μεγάλου κέντρου ερευνών και στατιστικής Pew Research Center, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που τα τελευταία χρόνια φαινόταν ολοένα και περισσότερο. Τα social media πλέον είναι ένα από τα κύρια, αν όχι το βασικότερο, μέσο ενημέρωσης.
Η χρήση του διαδικτύου έχει δημιουργήσει τεράστιες αλλαγές στον χώρο της ενημέρωσης. Οχι μόνο στην ταχύτητα κυκλοφορίας των ειδήσεων, αλλά και στην διεύρυνση της ποικιλίας τους. Η στροφή της πλειοψηφίας προς την διαδικτυακή ενημέρωση είναι απολύτως λογική. Η αγάπη του κόσμου για τα....
social media, μέσα στην τελευταία δεκαετία, επίσης αυξανόταν… εκθετικά. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, οδήγησε στα αποτελέσματα που αποκαλύπτει η έρευνα του Pew.
Το 66% των ενήλικων Αμερικανών χρησιμοποιεί Facebook ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το Twitter ανέρχεται στο 17%. Ως πηγή ενημέρωσης, το Facebook χρησιμοποιείται από το 41% των ενηλίκων, ενώ το Twitter από το 10%.

Μάλιστα οι 4 στους 10 χρήστες, ανεξαρτήτως social media, θεωρούν πως μέσα από αυτά.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr