Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η Adobe έχει κυκλοφορήσει μία νέα ενημερωμένη έκδοση του Flash Player

Ενημερώστε τον Flash Player ή αφαιρέστε τον από τα Plugins Flash PlayerΗ Adobe έχει κυκλοφορήσει μία νέα ενημερωμένη έκδοση του Flash Player για να επιδιορθώσει μία σημαντική αδυναμία, η οποία επισημάνθηκε σε αρχεία που γνωστοποιήθηκαν από τον κατασκευαστή spyware Hacking Team.

Η ενημέρωση του Adobe Flash επιδιορθώνει τριάντα έξι ελαττώματα τύπου “CVE”, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος λογισμικού  “CVE-2015-5119” του Hacking Team, όπου ένα κακόβουλο αρχείο flash μπορεί να.....
τρέξει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή ενός χρήστη. Τα υπόλοιπα 35 ελαττώματα ασφαλείας επιτρέπουν στους χάκερ να κάνουν επιθέσεις εξ’ αποστάσεως σε ευάλωτους υπολογιστές.
Οι χρήστες των Windows, Linux και OS X συνίσταται να κατεβάσουν άμεσα τις τελευταίες ενημερώσεις του Adobe Flash ή να απενεργοποιήσουν το plugin. Η ενημέρωση θεωρείται απαραίτητη για τους χρήστες των OS X, καθώς και για τους χρήστες των Windows.
Μία εναλλακτική λύση είναι η απεγκατάσταση του Adobe Flash ή η απενεργοποίηση του plugin. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser να τρέχει αρχεία Flash μόνο αν κάνετε δεξί κλικ πάνω σε αυτά και να επιλέγετε την εντολή «να τρέχει αυτό το plugin», μετριάζοντας τον κίνδυνο.
«Η Adobe κυκλοφόρησε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τον.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr