Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Οι Αμερικάνοι μας κρυφακούν μέσω εφαρμογής του Chrome

Οι Αμερικάνοι μας κρυφακούν μέσω εφαρμογής του Chrome ChromeΟι Αμερικάνοι μας κρυφακούν μέσω εφαρμογής του Chrome που κατέβηκε “αθόρυβα” και χωρίς καμία προειδοποίηση στους υπολογιστές μας
Στις 17/6/2015 και χωρίς καμία ανακοίνωση η DARPA κατέβασε μυστικά και αθόρυβα σε κάθε υπολογιστή που διαθέτει CΗRΟΜΕ μία εφαρμογή (έναν κώδικα) ο οποίος χωρίς ειδοποίηση ανοίγει τα μικρόφωνα και ακούει τις συνομιλίες.
Αυτό, λοιπόν, το «μαύρο κουτί» των υπολογιστών μας καταγράφει τα πάντα.Οι Αμερικάνοι μας ....
κρυφακούν μέσω εφαρμογής του CΗRΟΜΕ . Στις 17/6/2015 και χωρίς καμία ανακοίνωση η DARPA κατέβασε μυστικά και αθόρυβα σε κάθε υπολογιστή που διαθέτει CΗRΟΜΕ μία εφαρμογή (έναν κώδικα) ο οποίος χωρίς ειδοποίηση ανοίγει τα μικρόφωνα και ακούει τις συνομιλίες.

Σύμφωνα με τον Rick Falkvinge του Private Internet Access, που εντόπισε την εφαρμογή και έκανε ένσταση στην Google, εκείνη του απάντησε σε γενικές γραμμές ότι ναι μεν έκανε την εγκατάσταση αλλά η πρόθεσή της δεν είναι να ενεργοποιήσει την εφαρμογή χωρίς την έγκριση εκατομμυρίων χρηστών.
Το ότι το έκαναν κρυφά είναι μία συμπεριφορά μέρος της.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr